- 6,807
- 3,116
- 113
Ağam bu gençler daha evliligı sevgili modunda sanıyorlar idare etoldu anasını satayım 20 senedir izin almıyorum senin için denerim bi şansımıkılıbıkmıyız ulaaa biz ???
Ağam bu gençler daha evliligı sevgili modunda sanıyorlar idare etoldu anasını satayım 20 senedir izin almıyorum senin için denerim bi şansımıkılıbıkmıyız ulaaa biz ???
Vaaaaaay Allahına kurban dayım benimoldu anasını satayım 20 senedir izin almıyorum senin için denerim bi şansımıkılıbıkmıyız ulaaa biz ???
Arvad dediğin yemegini yapacak evinde herifini3 bekleyecek ..Vaaaaaay Allahına kurban dayım benim![]()
Dayı o aşamaya gelemedim daha yavArvad dediğin yemegini yapacak evinde herifini3 bekleyecek ..![]()
Gelirsin gelirsin allahın izniyle güzel bi yuva nasip eder sana babaaaaaaa cikolatam nerde diyen boy boy cocuklar allahın izniyleDayı o aşamaya gelemedim daha yav![]()
Olurmu olur babaa
Sen yaparsın bu işi benim gardasimKaşa 220 bi maçta bitiririz işi insallah
Hallet o işi ErhanGireyim mi rulete :d
Eyvah, gir slot dene be bugünde şanslı şans bakarsın ordan yurursunGireyim mi rulete :d
Hadi bakim vur gelsin erhanimMaçlar bu saatten sonra tat vermez arkadaşlar bana öyle geliyo kaza kurşunu parma 1_0bile bitebilir rulete deneyelim bakalim
Inşallah gardaşım şans yanında olursa alıp basini gidiyor kasa zatenhadi bakalım dün bende sporda kasa yapıp yanıldım rulete geçtim sonun benim gibi olmasında aga