- 6,807
- 3,116
- 113
Daha vole değil rovasata vuracak gardaşım bende senErhan vurmuşsun kanka voleyi![]()
Daha vole değil rovasata vuracak gardaşım bende senErhan vurmuşsun kanka voleyi![]()
Dayı talih bana bi gülmedi be 2-3 aydırDaha vole değil rovasata vuracak gardaşım bende sen![]()
Aynı bende bayadır binleri görmedim, ama çok yakın pis kokular geliyor burnuma, öyle bi vuracamki sabır sadece. Çok pis icimde yara var o asyadan 20 bini cekmeden rahat etmeyecek ben inan bana. Sadece sabır ediyorum sindilikDayı talih bana bi gülmedi be 2-3 aydırHiç yüksek çekemedim bi oturtsam devamı gelecek biliyorum ama onu bi oturtamadım
![]()
kahve ısmarla angaraya gelince sana vudu büyüsü yapcem hepsi gelecek kuponlarının paraya para demiyeceksin hahahahaDayı talih bana bi gülmedi be 2-3 aydırHiç yüksek çekemedim bi oturtsam devamı gelecek biliyorum ama onu bi oturtamadım
![]()
Valla bende öyle hissediyorum dayıda hep bizi bu hale getiren hırs dolu hissiyatımız oluyorAynı bende bayadır binleri görmedim, ama çok yakın pis kokular geliyor burnuma, öyle bi vuracamki sabır sadece. Çok pis icimde yara var o asyadan 20 bini cekmeden rahat etmeyecek ben inan bana. Sadece sabır ediyorum sindilik
Bazen yapıo bitince geçer acele etme kupon alırken tek al derimAek maçı bitmeden olmck bizim is
Dayı sana diyorum ki sen Angaraya gel değil kahve dayımın canı ne istersekahve ısmarla angaraya gelince sana vudu büyüsü yapcem hepsi gelecek kuponlarının paraya para demiyeceksin hahahaha![]()
Hadi bakimimDayı sana diyorum ki sen Angaraya gel değil kahve dayımın canı ne isterse![]()
kahve bahane dostluk şahaneDayı sana diyorum ki sen Angaraya gel değil kahve dayımın canı ne isterse![]()
Dayı yengemden izin alda seni pavyon pavyon gezdireyimkahve bahane dostluk şahane![]()
Ekli dosyayı görüntüle 80131 ne gölü gol yokkk iyikide almamissin
oldu anasını satayım 20 senedir izin almıyorum senin için denerim bi şansımıDayı yengemden izin alda seni pavyon pavyon gezdireyim![]()