http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling erhanbey22 / Kasa 59 Hedef 350

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,300
488
83
Düsmeyin aga bukadar düşmeyin valla gerek yok sanalda olsa bukadar kendinizi kucuk gormeyin 3 5 kurus icin
Aktif uye slotu niye aliyoruz laf yemek icin mi? Icimden geldi yorumunu yazdim. Ben "reis hayirli olsun" dedigim icin "dusmeyin" diye itham aliyorum. Vay arkadas. Esas siz yapmayin reis, yorum yazmak icin yorum yazan cok. Tamam, bir daha sanal olsa bile yapmam boyle. Her daim samimiyetsizlik.

Dexter

V-İ-P üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,120
300
83
Aktif uye slotu niye aliyoruz laf yemek icin mi? Icimden geldi yorumunu yazdim. Ben "reis hayirli olsun" dedigim icin "dusmeyin" diye itham aliyorum. Vay arkadas. Esas siz yapmayin reis, yorum yazmak icin yorum yazan cok. Tamam, bir daha sanal olsa bile yapmam boyle. Her daim samimiyetsizlik.
Onun icin yazmadgmi biliyorsun bare tartisirken durust ol tamam kardesm haklsn ben sustum

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,300
488
83
Aga kim bilmiyorum ama oglenki konudada 10 tl olaganustu para falan diyodu . Yanina 3 5 tane 0 mi atiyor napiyor anlamadim ki
Evet benim icin 10 tl olaganustu bir para niye bu kadar abes geliyorki size. Isteyen yollar istemeyen yollamaz. Yanlis bir sozmu soyledim birine kufurmu ettim. Hayir. Ortami niye geriyosunuz

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,019
9,716
113
Kardeşim tamam yorum yap ona bir şey diyen yok. Ama yorumunda bir kalitesi olması lazım. Tavsiyemdir. Samimiyet kazanmak istiyorsan önce profil resmine avatar yükle. Kötü bir şey diyen yok sana.

mrpunk35

GODOMAN ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,938
1,230
113
Bende önümüzdeki kısa doğru sobaları yakarım ısınmaya başlarız beyler :)

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,544
84,802
113
Beyler rollingde kalalım tartışmaya gerek yok

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Evet benim icin 10 tl olaganustu bir para niye bu kadar abes geliyorki size. Isteyen yollar istemeyen yollamaz. Yanlis bir sozmu soyledim birine kufurmu ettim. Hayir. Ortami niye geriyosunuz
kardeş hadi kapatalım bu konuyu sende bi avatara resim yükle güzel kafana göre buralardayız gene ısnırız birbirimize başlarda oluyor böyle şeyler

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,300
488
83
Kardeşim tamam yorum yap ona bir şey diyen yok. Ama yorumunda bir kalitesi olması lazım. Tavsiyemdir. Samimiyet kazanmak istiyorsan önce profil resmine avatar yükle. Kötü bir şey diyen yok sana.
dogru soyluyorsunuz reis ama emin olum samimiyetimle yaptim tum yorumlarimi yaparken isin icine heyecan da girince ne yaptigimi dusunememis olabilirim kusurabakmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...