Bu kadar mı kardeşim gerek yok çekilişe o zaman surgunda vardı onuda koyalımEray
Bayramyay
Mrpunk
Xmen
Dexter
Bu kadar mı kardeşim gerek yok çekilişe o zaman surgunda vardı onuda koyalımEray
Bayramyay
Mrpunk
Xmen
Dexter
Ve beklenen an erhanım çekilişi yapar![]()
Aga kim bilmiyorum ama oglenki konudada 10 tl olaganustu para falan diyodu . Yanina 3 5 tane 0 mi atiyor napiyor anlamadim kiYeni çıktı Eray dareis olmasın bun
![]()
Uuuu dehşetür vahşetbakma corona olmasa girmezdim buralarada bu forumda para dağıtan ilk 10 kişiden biri benimdir bayramımverdiklerimin nicki bile hala hatrımda öyle severim paylaşmayı
![]()
Aktif uye slotu niye aliyoruz laf yemek icin mi? Icimden geldi yorumunu yazdim. Ben "reis hayirli olsun" dedigim icin "dusmeyin" diye itham aliyorum. Vay arkadas. Esas siz yapmayin reis, yorum yazmak icin yorum yazan cok. Tamam, bir daha sanal olsa bile yapmam boyle. Her daim samimiyetsizlik.Düsmeyin aga bukadar düşmeyin valla gerek yok sanalda olsa bukadar kendinizi kucuk gormeyin 3 5 kurus icin
Her konuda varAga kim bilmiyorum ama oglenki konudada 10 tl olaganustu para falan diyodu . Yanina 3 5 tane 0 mi atiyor napiyor anlamadim ki
Aynen bı de o vardu baska gormedımBu kadar mı kardeşim gerek yok çekilişe o zaman surgunda vardı onuda koyalım
Onun icin yazmadgmi biliyorsun bare tartisirken durust ol tamam kardesm haklsn ben sustumAktif uye slotu niye aliyoruz laf yemek icin mi? Icimden geldi yorumunu yazdim. Ben "reis hayirli olsun" dedigim icin "dusmeyin" diye itham aliyorum. Vay arkadas. Esas siz yapmayin reis, yorum yazmak icin yorum yazan cok. Tamam, bir daha sanal olsa bile yapmam boyle. Her daim samimiyetsizlik.
tabi corona sayesinde ısındık burayaUuuu dehşetür vahşethaşin erkek
![]()
Evet benim icin 10 tl olaganustu bir para niye bu kadar abes geliyorki size. Isteyen yollar istemeyen yollamaz. Yanlis bir sozmu soyledim birine kufurmu ettim. Hayir. Ortami niye geriyosunuzAga kim bilmiyorum ama oglenki konudada 10 tl olaganustu para falan diyodu . Yanina 3 5 tane 0 mi atiyor napiyor anlamadim ki
Kardeşim tamam yorum yap ona bir şey diyen yok. Ama yorumunda bir kalitesi olması lazım. Tavsiyemdir. Samimiyet kazanmak istiyorsan önce profil resmine avatar yükle. Kötü bir şey diyen yok sana.Aktif uye slotu niye aliyoruz laf yemek icin mi? Icimden geldi yorumunu yazdim. Ben "reis hayirli olsun" dedigim icin "dusmeyin" diye itham aliyorum. Vay arkadas. Esas siz yapmayin reis, yorum yazmak icin yorum yazan cok. Tamam, bir daha sanal olsa bile yapmam boyle. Her daim samimiyetsizlik.
Daha nıce cekımlerını görürüz ınsallah kardo bu daha baslangıctabi corona sayesinde ısındık buraya
kardeş hadi kapatalım bu konuyu sende bi avatara resim yükle güzel kafana göre buralardayız gene ısnırız birbirimize başlarda oluyor böyle şeylerEvet benim icin 10 tl olaganustu bir para niye bu kadar abes geliyorki size. Isteyen yollar istemeyen yollamaz. Yanlis bir sozmu soyledim birine kufurmu ettim. Hayir. Ortami niye geriyosunuz
dogru soyluyorsunuz reis ama emin olum samimiyetimle yaptim tum yorumlarimi yaparken isin icine heyecan da girince ne yaptigimi dusunememis olabilirim kusurabakmayinKardeşim tamam yorum yap ona bir şey diyen yok. Ama yorumunda bir kalitesi olması lazım. Tavsiyemdir. Samimiyet kazanmak istiyorsan önce profil resmine avatar yükle. Kötü bir şey diyen yok sana.
Avatar önemlikardeş hadi kapatalım bu konuyu sende bi avatara resim yükle güzel kafana göre buralardayız gene ısnırız birbirimize başlarda oluyor böyle şeyler
katılıyorum çiçekabbasımAvatar önemli![]()