bas kırmızı 12 ye kasayı hazır kimse yokkenHerediano attı kimse yok piyasada kasa 49.14
Oda oyle dediYa kumbara bonusunda kupon lar enaz 100 tl olanları alıyorlarmış
Görmedim abi sonuclandı hemen diğer macta sonuclansaydı 135 olacaktı şimdi 49.19 devam edelim mi burda mısınız ?Üstünde won dedimya
her 100 tl kupona 1 tl yüklerlerOda oyle dedi
Bana 38 eklendi 100 tl lik kupona 1 tl veriyor çok saçma aslında 500 bastigiim kupona bile .1 veriyorVallahi bende başvuşmuştu. Hiç birşey yüklenmemiş
Vallahi 2/3 tane 100 lük kuponum vardı ama eklemediler birşey bende oynamıyorum artık ordanOda oyle dedi
Zabaahaaa kadarrrrGörmedim abi sonuclandı hemen diğer macta sonuclansaydı 135 olacaktı şimdi 49.19 devam edelim mi burda mısınız ?
takipteyiz erhan devamGörmedim abi sonuclandı hemen diğer macta sonuclansaydı 135 olacaktı şimdi 49.19 devam edelim mi burda mısınız ?
Burdayım erhancımGörmedim abi sonuclandı hemen diğer macta sonuclansaydı 135 olacaktı şimdi 49.19 devam edelim mi burda mısınız ?
Bravo Erenimtakipteyiz erhan devam![]()
Seni bekliyoruz kupon sonuçlanmasınıRoll kimsenin önünde değilneyse muhabbet edelim bari
atsana la kuponu neyi bekliyoz bizRoll kimsenin önünde değilneyse muhabbet edelim bari
Devam kanka devamBravo Erenim