Şu kostarika maçı dep 0.5 üst olsa baride kasa 48 olacak devam ederdik erkenden gelse golYok kardeşim maç sabahı bulabilir sonıçlandırmaları
Şu kostarika maçı dep 0.5 üst olsa baride kasa 48 olacak devam ederdik erkenden gelse golYok kardeşim maç sabahı bulabilir sonıçlandırmaları
4.75 mi ben hiç oyle bonus almadım kim veriyor bizde alabiliyozmureis evde kal bonusu bu kesiyor 5 tlsini bile namussuzlar![]()
Endeksi bonusu alabiliyorsun her yatırımdan sonra4.75 mi ben hiç oyle bonus almadım kim veriyor bizde alabiliyozmu![]()
Evdekal olacaktıEndeksi bonusu alabiliyorsun her yatırımdan sonra![]()
Bekliyorum 4 tl benim 75 kuruş senin kardeşimaha kazandık 4.75 çekim veriyorum kaybolmayınn![]()
betasus bugün 100 tl yatırdın diyelim ertesi günü bonus talebi veriyorsun evde kal bonusu 5 tl yüklüyor4.75 mi ben hiç oyle bonus almadım kim veriyor bizde alabiliyozmu![]()
Hangi siteEndeksi bonusu alabiliyorsun her yatırımdan sonra![]()
Betasus mu aman tanrım kalsın 5 TL ben vereyımde karsıma cıkmasınbetasus bugün 100 tl yatırdın diyelim ertesi günü bonus talebi veriyorsun evde kal bonusu 5 tl yüklüyor
Betasus yatırımın varsa çıkarHangi site
Yatırımım var cok hemde gecen kumbara olayından baya kapıstık onlarlaBetasus yatırımın varsa çıkar
Oda az be 100 tl yatırcan 5 tl değmez
herediano atsın herkes uyusun beylerŞu kostarika maçı dep 0.5 üst olsa baride kasa 48 olacak devam ederdik erkenden gelse gol
Aynen uyuyalımherediano atsın herkes uyusun beyler![]()
ya bu extradan kayıp bonusu vs dan hariç yada yatırım bonusu kombo filanOda az be 100 tl yatırcan 5 tl değmez
Ya orası öyle 5 i 100 tl de çekersin benim demem 100 tl 5 az.nebileyim 100/10 olabilir meselaya bu extradan kayıp bonusu vs dan hariç yada yatırım bonusu kombo filan
paran olmayınca 5 tl de para beyler