Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhanbey22 / Kasa 50 Hedef 250-300

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doffy16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,376
734
113
San carlosdan gol bekliyoruz suan buzda 1dk kaldi 0 0

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
yav sevdiğimiz aktif üyeler sonradan katılsın nolcak olmadı çekilişe katmaz ayrı göndeririz para için moral bozmaya gerek yok bro
Yok haksızlığa kızıyorum adam demıyorda ben sonradan geldim katma beni DİE amk yüzsüzü

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Kankalar sakin olun be ben de çok yaşadım aynı durumu evvelinde takip ettim 3.5 saat begenilerden çekildi hiç takip etmedim bu sefer takipcilerden yapıldı oluyor arada öyle sallayın gitsin be @İskorpit @Bombeye73

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,301
85,023
113
dost vallaha bizde rolling yapıyoruz da cidden böyle bi şey olmaz roll bitiğinde beğenen 40 kişi bile yoktu vallaha çok ayarım kaçıyor böyle şeylere yazık gerçekten
beğenenlerden değil zaten kanka ben yaparım listeyi bir kardeşim rica etti takip edemicem uyucam diye tutarsa ona ayrı atacağım kimsenin hakkını yemeyiz

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,518
6,226
113
yav sevdiğimiz aktif üyeler sonradan katılsın nolcak olmadı çekilişe katmaz ayrı göndeririz para için moral bozmaya gerek yok bro
kanka mevzu para değil aynı adam 2 saat önce çekiliş yaptı shellac yaptı çekilişide takip edenlerden başkan yorulmamak için direk beğenenlerden seçti bu saatten sonra kimse hak adalet demesin burda bana

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,301
85,023
113
rusya son 50sn 1-0 oldu burdan yatarsa yazıklar olsun zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...