- 7,649
- 3,979
- 113
tebrikler reissssKontrol etmedim bana çıkmış ya la yine
tebrikler reissssKontrol etmedim bana çıkmış ya la yine
Kanka neyi sallayalımKankalar sakin olun be ben de çok yaşadım aynı durumu evvelinde takip ettim 3.5 saat begenilerden çekildi hiç takip etmedim bu sefer takipcilerden yapıldı oluyor arada öyle sallayın gitsin be @İskorpit @Bombeye73
geçen ben yazdım kötü olduk onun için dahada karışmam valla haksızlığa gelememdost vallaha bizde rolling yapıyoruz da cidden böyle bi şey olmaz roll bitiğinde beğenen 40 kişi bile yoktu vallaha çok ayarım kaçıyor böyle şeylere yazık gerçekten
Yabancıya gideceğine bana gelsin knk ben de rolling yapıyorum kazanırsak dağıtmaya çalışıyorum ya beğenip kaçanlarBen de kontrol etmicem la bayram ne şansın var bu aralar maşallah
bayram liste dışı beyler zaten sıkıntı yok göz göre göre milletin sinirini bozmayalımKontrol etmedim bana çıkmış ya la yine
hacı baba nereye buradayız işteSiktir et erhanın rolling bozmuyalım bol sans dost sana cümleten iyi geceler
Hahabayram liste dışı beyler zaten sıkıntı yok göz göre göre milletin sinirini bozmayalım![]()
Kanka geleni bana at sen muhabbete devam et ben de bı roll yapıyım olur muHahaknka ben muhabbete geldim
![]()
Dayı sinir tavan yaptı şimdi biri cıkar lak lak yapar kırarım kalbini bosuna banlatmıyalım kendimizihacı baba nereye buradayız işte