http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin erhanbey22 / 48 Oran İY Sürpriz Tahmin

Kupon Miktarı
20
Kupon Oranı
47.864

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,633
85,348
113
Belki Hiçbiri gelmez ama ben en az 2sini bekliyorum kısmet bakalım.
Sociedadta kg var demiştim ilk yarı ama nedense ısınamadım :)
Henüz Oynamadım belki değerlendiririm :)
Ekran Alıntısı.PNG

Kupon miktarı 20₺
Kupon oranı 47.864
Kupon kazancı 957.28₺

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,548
178,686
113
Sevilla gelebilir 🙂
Spal maç boyunca gol atacağını düşünmüyorum ama umarım İy Kg olur :rolleyes:
Barça maçı 2-0 bitebilir bakalım dost :confused:

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,633
85,348
113
Sevilla gelebilir 🙂
Spal maç boyunca gol atacağını düşünmüyorum ama umarım İy Kg olur :rolleyes:
Barça maçı 2-0 bitebilir bakalım dost :confused:
Benim mantığım şu şekilde Barça ağır favori yüksek ihtimal ilk yarı gol bulacak osasuna kafa rahat eleğini astı. Kaza kurşunu belki iy bir gol bulur 4.9 oranı var tekli bile düşünülebilir. :)
Spal kesin düştü gider ayak İntere karşı gol bulacağını düşünüyorum. Ayrıca Milana ilk yarıda 2 atmıştı unutmamak lazım :) Socieadad her maçta gol atıp yiyor son 5 maçı kg. Her ne kadar oranlara göre biraz daha favori dursada bence Sevilla yenilmez bu maçta ilk yarı 1 gol bekliyorum. :) 10 liraya 500 lira 3 maç denenir bakalım rulete kaptırmazsam kendimi bu kuponada atarım bir şeyler :)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,548
178,686
113
Benim mantığım şu şekilde Barça ağır favori yüksek ihtimal ilk yarı gol bulacak osasuna kafa rahat eleğini astı. Kaza kurşunu belki iy bir gol bulur 4.9 oranı var tekli bile düşünülebilir. :)
Spal kesin düştü gider ayak İntere karşı gol bulacağını düşünüyorum. Ayrıca Milana ilk yarıda 2 atmıştı unutmamak lazım :) Socieadad her maçta gol atıp yiyor son 5 maçı kg. Her ne kadar oranlara göre biraz daha favori dursada bence Sevilla yenilmez bu maçta ilk yarı 1 gol bekliyorum. :) 10 liraya 500 lira 3 maç denenir bakalım rulete kaptırmazsam kendimi bu kuponada atarım bir şeyler :)
Umarım mantığına analize göre olur dost 😀

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
spal garip bi şekilde güçlü takımlara gol atan bi takım
sevillada çok iyi
ama ender gelişen osasuna ataklarından gol beklemek biraz sıkıntılı