Ben en cok ona güveniyorum aralarındanOsasuna ilk yarı gol atarsa Barcelona da atar gibi büyük ihtimal güzel analiz reis 🧐
Takipte olacağım reisBen en cok ona güveniyorum aralarındanSpalda gider ayak intere en kötü 1 gol atar bence bakalım ne olacak 🧐
Biri çıkıp böyle dedi mi o kupondan hayır gelmiyor mod olsam bi dk düşünmem banlarım seniİnter atarsa gelir![]()
hadi hayırlısı bakalımOynayacağım takipte kalalım
Benim mantığım şu şekilde Barça ağır favori yüksek ihtimal ilk yarı gol bulacak osasuna kafa rahat eleğini astı. Kaza kurşunu belki iy bir gol bulur 4.9 oranı var tekli bile düşünülebilir.Sevilla gelebilir 🙂
Spal maç boyunca gol atacağını düşünmüyorum ama umarım İy Kg olur
Barça maçı 2-0 bitebilir bakalım dost![]()
Umarım mantığına analize göre olur dost 😀Benim mantığım şu şekilde Barça ağır favori yüksek ihtimal ilk yarı gol bulacak osasuna kafa rahat eleğini astı. Kaza kurşunu belki iy bir gol bulur 4.9 oranı var tekli bile düşünülebilir.
Spal kesin düştü gider ayak İntere karşı gol bulacağını düşünüyorum. Ayrıca Milana ilk yarıda 2 atmıştı unutmamak lazımSocieadad her maçta gol atıp yiyor son 5 maçı kg. Her ne kadar oranlara göre biraz daha favori dursada bence Sevilla yenilmez bu maçta ilk yarı 1 gol bekliyorum.
10 liraya 500 lira 3 maç denenir bakalım rulete kaptırmazsam kendimi bu kuponada atarım bir şeyler
![]()
Bol şanslar erhano şans yakanı bırakmasınBelki Hiçbiri gelmez ama ben en az 2sini bekliyorum kısmet bakalım.
Sociedadta kg var demiştim ilk yarı ama nedense ısınamadım
Henüz Oynamadım belki değerlendiririm
Ekli dosyayı görüntüle 83001
ya da hepsi gümler sağlık olsun der geçeriz her gün kaybediyoruz zaten hobi olarakUmarım mantığına analize göre olur dost 😀
Eyvallah MehmetimBol şanslar erhano şans yakanı bırakmasın![]()
Hobi haline getirdik 😁ya da hepsi gümler sağlık olsun der geçeriz her gün kaybediyoruz zaten hobi olarak![]()
Spal; Atalanta Milan Juventus Sassuolo Napoli Roma Lazio hepsine gol attı bak reis İnterede ilk macta attı yenilsede ilk 8dekilere attı yaniHobi haline getirdik 😁
Barça en az 3.5 üst olur 😎Sevilla gelebilir 🙂
Spal maç boyunca gol atacağını düşünmüyorum ama umarım İy Kg olur
Barça maçı 2-0 bitebilir bakalım dost![]()
ilk yarı 2-1 2.yarı 5-1 yaz bunu lazım olurBarça en az 3.5 üst olur 😎
Surpriz zaten belki olurspal garip bi şekilde güçlü takımlara gol atan bi takım
sevillada çok iyi
ama ender gelişen osasuna ataklarından gol beklemek biraz sıkıntılı