- 24,897
- 23,711
- 113
Eyw dostum saolBol şanslar dost
Eyw dostum saolBol şanslar dost
Roll mu actırıyorsun 5 10 kısıyeEyw dostum saol
Kardesimiz 1000x aldiRoll mu actırıyorsun 5 10 kısıye
Yok kim demişRoll mu actırıyorsun 5 10 kısıye
Hayırlı olsun canım kankamaKardesimiz 1000x aldi
KimKardesimiz 1000x aldi
O zaman ilk söylediklerinin DD yapması bankoBikac yüksek oran buldum 1i gelse hepsini kurtarır desmond bane, josh giddey, josh Hart, dondic bunlar TD yapabilir.kagen murray valancianus dd yapabilirler oranları çok güzel
Banko diye bişey yok bro.param olsa bunları deniyecektim tekli kombine dd TD yada Total istatistik denerdimO zaman ilk söylediklerinin DD yapması banko
Butra parayı vurmuş diyorlar@butragueno yine sinyalldesin kanki
Sende karı gibisin kanka forumu didik didik geziyon herhalde herkesede bir laff vurmalar yani az işine gucune mi baksan şurda kafa dagitiyoz 2 dk hep boş boş muhabbetler sonrada şaka yaptim diye cevirirsin@butragueno yine sinyalldesin kanki
Senlede şaka yapılmıyor küstümSende karı gibisin kanka forumu didik didik geziyon herhalde herkesede bir laff vurmalar yani az işine gucune mi baksan şurda kafa dagitiyoz 2 dk hep boş boş muhabbetler sonrada şaka yaptim diye cevirirsin
Ne sinyali la Sergen hocam öyle biri değil a@butragueno yine sinyalldesin kanki
Cunningham var onunda TD yapari 21 oran oda denenirdiBanko diye bişey yok bro.param olsa bunları deniyecektim tekli kombine dd TD yada Total istatistik denerdim
Green baya iyi ilk per çıkardıBol sans herkese
Ayenn hocam gren bu ara çok formdaGreen baya iyi ilk per çıkardı
Houston istatistikleri doğrumu hocam alpi 0 asistGreen baya iyi ilk per çıkardı
Durumlar vahimNe durumdayız hahaa
Döner birgun umarımDurumlar vahim