- 5,231
- 4,397
- 113
Dm bak la @Erhan2121
Oo zenginBol sans herkese
Yalvariyorum hocam yorumla bu aldığım maclariOo zengin
BakiyorumDm bak la @Erhan2121
Isallah hocam detroit bu sene iyi gibi miami de oyuncu yok diye güvendim detroite bakalim hayırlısı artık saol hocam yorum icinMiami zorlar okla gelir oyuncu bahsi tamamiyla şans green formda dsha geliri var gibi
1k ibana atarsinIsallah hocam detroit bu sene iyi gibi miami de oyuncu yok diye güvendim detroite bakalim hayırlısı artık saol hocam yorum icin
Yorum basi 1k miydi1k ibana atarsin
Bilmiyor muydun bu seferlik %50 indirim.puahaYorum basi 1k miydi
Kendini deli gibi göstermeye çalışıyor da gerçek hayatta zır deli birine denk gelir sonra aklı başına gelir lavuğunKesin kafayı yemiş gibi gözüküyor valla onun suan kafası çalışmıyor galiba kafa yanmis gibime geliyor Allah sifa versin ne dielim
Bilmiyordum öğrenmiş oldum artikBilmiyor muydun bu seferlik %50 indirim.puaha
Ok terim hocama gerekli ucreti atarsinBilmiyordum öğrenmiş oldum artik
Valla hocam herhalde yarim saate başlarlar sen çay felan ikram et onlara oyala biraz 2 saatte tm dir bu isKardeşim ne zaman başlayacak bu maçlar icra memuru soruyor da
Hocam erhanin parasini nasill yemedik hicKardeşim ne zaman başlayacak bu maçlar icra memuru soruyor da
Yavaştan işlemlere başlayalım isterseniz dedi de az kaldı dedimValla hocam herhalde yarim saate başlarlar sen çay felan ikram et onlara oyala biraz 2 saatte tm dir bu is
Bol şanslar dostValla hocam herhalde yarim saate başlarlar sen çay felan ikram et onlara oyala biraz 2 saatte tm dir bu is
Bol şans kankam ben kankanValla hocam herhalde yarim saate başlarlar sen çay felan ikram et onlara oyala biraz 2 saatte tm dir bu is
Hocam Erhan bizden de hızlı kumarcı çıktı. Işık hızını hesaplarken erhan kardeşimizin gelen parayı siteye atma hızını kıstas almışlarHocam erhanin parasini nasill yemedik hic
Aynen az kaldi hocam biraz daha sabırYavaştan işlemlere başlayalım isterseniz dedi de az kaldı dedim