Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / Nba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.00

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Keşke oynamasaydin ama bol şanslar dost
Hocam belkide yanlış yaptım bilmiyorum ama bu zararla uyumak istemedim mahvetti clev maçı beni hatta genel olarak bu hafta nba mahvetti artık buda gelmezse sağlık olsun derim geçerim bı dahada nba bulasmam yarın şampiyonlar ligi var

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Kral dün 150.tl varsa atarmisin dedim vay cekim.10.dk.atarim.dedim acimdan ölüyorum dedin de 10 bini deyince sasirdim

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,889
113
En çok terim ağlar ama 30k ordan 40k ordan cekıyo nerde görsem hep öyle yazıyor her yerden no bonus yapmışlar kazançlardan dolayı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,975
22,396
113
Hocam belkide yanlış yaptım bilmiyorum ama bu zararla uyumak istemedim mahvetti clev maçı beni hatta genel olarak bu hafta nba mahvetti artık buda gelmezse sağlık olsun derim geçerim bı dahada nba bulasmam yarın şampiyonlar ligi var
Lakers okc denver bu üçünü al en garanti onlar hiç değilse zararını cikar charlotte takim değil sagi solu belli degil o takimin

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Yok kral sordum sadece niye kiziyosun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,889
113
Kral dün 150.tl varsa atarmisin dedim vay cekim.10.dk.atarim.dedim acimdan ölüyorum dedin de 10 bini deyince sasirdim
Sen daha insanları çözemedin mi ben burda 2 3 senedir sabit numaram var her zaman konuştuğum adamlar 50 tane yalan atıyor anlamıyorum sanıyorlar en iyi kumarbaz ölü kumarbaz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,975
22,396
113
Nerde pust varsa benim karşıma çıkıyor vallahi billahi dun gelmis benden para dileniyordu bugün artistlik yapıyor halla olsun size harbiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...