- 31,261
- 28,837
- 113
Piabella betpas restbet kârdayım diye doğumgünü hediyesi vermedi. Sen vermek ister misin kardeşimEn çok terim ağlar ama 30k ordan 40k ordan cekıyo nerde görsem hep öyle yazıyor her yerden no bonus yapmışlar kazançlardan dolayı
Piabella betpas restbet kârdayım diye doğumgünü hediyesi vermedi. Sen vermek ister misin kardeşimEn çok terim ağlar ama 30k ordan 40k ordan cekıyo nerde görsem hep öyle yazıyor her yerden no bonus yapmışlar kazançlardan dolayı
Doğum günün mu bugün kardeşim senin 29 Şubat değil miydiPiabella betpas restbet kârdayım diye doğumgünü hediyesi vermedi. Sen vermek ister misin kardeşim
Kral nerde burda artislik ne dedim kufurmu ettim kötü biseymi soyledim at bakalim dedim 10 bin.dedin kupları atmaman icin bi sebep yok 10 bin se 10 bin saglik olsun yarin tuttursunNerde pust varsa benim karşıma çıkıyor vallahi billahi dun gelmis benden para dileniyordu bugün artistlik yapıyor halla olsun size harbiden
Lan gitsene benim konumdan rahatsızmsiinKral nerde burda artislik ne dedim kufurmu ettim kötü biseymi soyledim at bakalim dedim 10 bin.dedin kupları atmaman icin bi sebep yok 10 bin se 10 bin saglik olsun yarin tuttursun
Kardeşim ben 4 yılda bir değil 100 yılda bir gelebilecek bir adamım ama 29 değil 11Doğum günün mu bugün kardeşim senin 29 Şubat değil miydi
Boşver sinirlenip ban yedirme kendine dost gece geceLan gitsene benim konumdan rahatsızmsiin
Yasa kardeşim sende bugün para olur ağlaya ağlaya ekletirsin her siteye bonusKardeşim ben 4 yılda bir değil 100 yılda bir gelebilecek bir adamım ama 29 değil 11
Sabah simit param bile yok işe nasıl gidecem bilmiyorum kendimi asacam dedim Allah rahmet eylesin dedi canlı destekYasa kardeşim sende bugün para olur ağlaya ağlaya ekletirsin her siteye bonus
Ligodan da al çok para yatırdık zamanındaSabah simit param bile yok işe nasıl gidecem bilmiyorum kendimi asacam dedim Allah rahmet eylesin dedi canlı destek
Her neyse ne işte dost boşver takma kafana. Bak enişte her gün beni itin gotune sokuyor ama yaşa kardeşim diyorumAdam at goster diyor sanki Erdoğan sanki babamın oğlu bide haklıymış gibi gelmis bana hesap soruyor bide dün 100 lira dileniyordu benden çapsız adam
Verio mu kiLigodan da al çok para yatırdık zamanında
Verir ben eski dolandırıcı de çok paranızı yedik eklerVerio mu ki