Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / Nba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.00

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
@JOSHUA kardeşim günün kuponunu yine sormadan oynadın. Bak Erhan dostum sordu aldı maçları oynadı sabah elinde Malibusuyla Ibiza sahilinde gün doğumunu izleyecek

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Hocam dün betkareye para atmistim hani bültende mac yoktu 6.15 Meksika ligi maçı vardı onu bekledim oynadım kazandim muro bey hemen olsun istiyor o islerde ole olmuyor iste
Şans da önemli ama dediğin gibi sabırlı olmak en önemlisi. Kadın futbolundan kazanmak çok zor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Şans da önemli ama dediğin gibi sabırlı olmak en önemlisi. Kadın futbolundan kazanmak çok zor
Meksika kadinlar ligi en iyi lig bence kadınlarda clup america takimi var orda her mac en az 3 atıyor gecen sene o ligten çok kazanmıştım başka da kadınlara hayatta girmem

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Sen hırsa kapildigin sürece kaybedersin emin ol beklemek bu isin anahtarı zaten sabırlı oynarsan kazanırsın yok acele ettin mi sonu hep hüsran olur emin olabilirsin dostum
Ya orası öyle ona bir şey dediğim yok Para olmadığından dolayı acele ediyorum bir an önce diyorum alayım o yüzden acele ediyorum yoksa yanlış anlama Kendimi övmek gibi olmasın çalıştığım dönemde günlük en kötü 5.000 lira alıyordum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Ya orası öyle ona bir şey dediğim yok Para olmadığından dolayı acele ediyorum bir an önce diyorum alayım o yüzden acele ediyorum yoksa yanlış anlama Kendimi övmek gibi olmasın çalıştığım dönemde günlük en kötü 5.000 lira alıyordum
Para parayi çeker misali paran oldumu secenegin artıyor verdigini geri alıp kara bile geciyorsun ama olmadımi da bir hakkın varsa eger onda da sabirli olup en doğrusunu oynamalisin kisacasi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,210
23,573
113
Para parayi çeker misali paran oldumu secenegin artıyor verdigini geri alıp kara bile geciyorsun ama olmadımi da bir hakkın varsa eger onda da sabirli olup en doğrusunu oynamalisin kisacasi
Sabah 5 gibi gelmiştim Hatırlıyor musun benim konuya sen orada mıydın aynen 3-400 kaybettim dedin Sen dedin yat yat mobil bayisi aldım 2.000 lira yaptım ulan Çevrim durmadan %38 yukarı çıkmıyor kupon yapıyorum en son Deli oldu Meksika Ligi vardı 43 dakika 3.5 üstüne girdim 2 lira oranı vardı 4 bin lira para veriyordu maç 45'te 2-1 oldu mu maç Öyle bitti mi komple maç sonucu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Sabah 5 gibi gelmiştim Hatırlıyor musun benim konuya sen orada mıydın aynen 3-400 kaybettim dedin Sen dedin yat yat mobil bayisi aldım 2.000 lira yaptım ulan Çevrim durmadan %38 yukarı çıkmıyor kupon yapıyorum en son Deli oldu Meksika Ligi vardı 43 dakika 3.5 üstüne girdim 2 lira oranı vardı 4 bin lira para veriyordu maç 45'te 2-1 oldu mu maç Öyle bitti mi komple maç sonucu
İlk yari 2 1 macta o şekilde bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...