- 50,311
- 23,642
- 113
Anlamadım ki beni de öyle Tanımadığım kişiler takibe alıyor ben çözemedim ya@Crynoah beni takip etmeye başlamış dost meali nedir bunun
Anlamadım ki beni de öyle Tanımadığım kişiler takibe alıyor ben çözemedim ya@Crynoah beni takip etmeye başlamış dost meali nedir bunun
Ciddimisin saka yapıyorsunBen Parayı buldum artık gidiyorum Kendinize dikkat edin
Küçük bir hayranınız olabilir bence@Crynoah beni takip etmeye başlamış dost meali nedir bunun
Olabilir dost neyse NBA yaklaşıyorKüçük bir hayranınız olabilir bence
Terim bende şans yok yemin ediyorum sana bir tane dost 250 attı 560 yaptım Hemen ondan sonra mal gibi gittim Şili ligi vardı bayanların 2-0 maç yemin ediyorum sana dedim 3 golü ev sahibi atan 4.75 oranı vardı Ulan 250'yi bastım geri çektim bastım geri çektim ona karşılıklı gole bastım 3 lira oranı var geri çektim bastım geri çektim ulan uyuz oldum Vazgeçtim maçtan Brezilya maçı var avratları o* bunların ilk yarı bir gole girdim 500'ü salladım yatırdı beni deli olacağım ya Kafamı duvarlara vuruyorum 2000 lira para bıraktım orada 2.000'in üstünde veriyordu 4.75 oranı vardı@Crynoah beni takip etmeye başlamış dost meali nedir bunun
Sjdjdjsjsjdjsjdjdjdndndjdjdjdjdj olm ilk izlediğim gün fena koparmisti
Lan Kendimi asacağım ne ciddisiCiddimisin saka yapıyorsun
Adam mısın?Sjdjdjsjsjdjsjdjdjdndndjdjdjdjdj olm ilk izlediğim gün fena koparmisti
İkinci ferdi yolunda ilerliyorsunLan Kendimi asacağım ne ciddisi
Hacı bu iş boyle. İlk aklına geleni düşünmeden oynayacan yoksa pişman eder adamıTerim bende şans yok yemin ediyorum sana bir tane dost 250 attı 560 yaptım Hemen ondan sonra mal gibi gittim Şili ligi vardı bayanların 2-0 maç yemin ediyorum sana dedim 3 golü ev sahibi atan 4.75 oranı vardı Ulan 250'yi bastım geri çektim bastım geri çektim ona karşılıklı gole bastım 3 lira oranı var geri çektim bastım geri çektim ulan uyuz oldum Vazgeçtim maçtan Brezilya maçı var avratları o* bunların ilk yarı bir gole girdim 500'ü salladım yatırdı beni deli olacağım ya Kafamı duvarlara vuruyorum 2000 lira para bıraktım orada 2.000'in üstünde veriyordu 4.75 oranı vardı
Sen adam mısınAdam mısın?
EvetSen adam mısın
En buyukmu bilmiyorum ama çok buyuk
Vallahi pişman oldum yemin ediyorum var ya çok pişman oldumHacı bu iş boyle. İlk aklına geleni düşünmeden oynayacan yoksa pişman eder adamı
En buyukmu bilmiyorum ama çok buyuk
Erhan Sen nerelisinEn buyukmu bilmiyorum ama çok buyuk
Ben değilim
Tahmin etmiştimBen değilim