- 17,800
- 13,608
- 113
Sabır varda çaya şeker yok ddsdSende de ne sabir varmış dost
Tam 41 dakika birazdan diye diye bekletti..
Sabır varda çaya şeker yok ddsdSende de ne sabir varmış dost
AynenKombinemi hocam
Dayıcım bunlar tam katıksız ocTam 41 dakika destekte bekletip bpnusunuz yok deyip hızlıca desteği kapatarak küfürleri ağzıma bıraktılar..boşa umutlanmasin milletEkli dosyayı görüntüle 718739
Onlarmi bize muhtaç bizmi onlara anlamadimSabır varda çaya şeker yok ddsd
Tam 41 dakika birazdan diye diye bekletti..
TamamSorduğumda vardı şuan yok
Dostum taraf bahsi belli olmaz valla ben o yüzden oyuncu bazında ilerliyorum taraf risktir birsey diyemem hocam daha bilirPhiladelphia 76ers iy -2.5 handi dedik apii gelirmi @Erhan2121
T harfi bunlara çok bence...t harfini alıp. ..bet olacaklarmisDayıcım bunlar tam katıksız oc
Basket topu görse rovasataya kalkar onuda beceremez yerde kalır ustaaDostum taraf bahsi belli olmaz valla ben o yüzden oyuncu bazında ilerliyorum taraf risktir birsey diyemem hocam daha bilir
Güzel kupon hocam ben gecen garlanda sayi almistim fark olunca adam çıktı kaybbettik
Ayıp ediyorsun bütün analizi hocamdan alıyoruz ona göre oynuyoruzBasket topu görse rovasataya kalkar onuda beceremez yerde kalır ustaa
Ozaman iyi geceler 🌃Ayıp ediyorsun bütün analizi hocamdan alıyoruz ona göre oynuyoruz
Embild oynuyor bende dedim niye maxey barem niye dusuk@Erhan2121 embiid iyi başladı umarım maxeyi gölgelemez
Normalde almazdım da rakip Boston diye uzun süre oynar diye düşündüm. Ya ak bragantino maçı 6 orsndan ilk yarı kg ve Şili kupa maçı 1.85 orsndan üst basacaktim limit attı 32 lira Max dedi vazgeçtim ikisi de gelmiş sanırım. Limit atınca basket attık işteGüzel kupon hocam ben gecen garlanda sayi almistim fark olunca adam çıktı kaybbettik
Senin önceki kullanıcı adı neydiOzaman iyi geceler 🌃
Fterim ?Senin önceki kullanıcı adı neydi
Zaten bu limit konusuna bende ayar oluyorumNormalde almazdım da rakip Boston diye uzun süre oynar diye düşündüm. Ya ak bragantino maçı 6 orsndan ilk yarı kg ve Şili kupa maçı 1.85 orsndan üst basacaktim limit attı 32 lira Max dedi vazgeçtim ikisi de gelmiş sanırım. Limit atınca basket attık işte
Aynen. Embiid varken sayı sıkıntı olabilir maxey içinEmbild oynuyor bende dedim niye maxey barem niye dusuk
3 asist yapmışAynen. Embiid varken sayı sıkıntı olabilir maxey için