- 23,156
- 21,580
- 113
La birsey almadık 1700 para aldik 750 dağıtım 950 bi karton sigara alacamVayyy hahahahahha aşko
La birsey almadık 1700 para aldik 750 dağıtım 950 bi karton sigara alacamVayyy hahahahahha aşko
Erhan atletico maçına bak atletico iy 1-1 ms 1-1 gol dakkalarına bak 😁La birsey almadık 1700 para aldik 750 dağıtım 950 bi karton sigara alacam
Hangi kupon o kadar çok yattık ki bu araSenin kupon yattı mı
Kötü olduHangi kupon o kadar çok yattık ki bu ara![]()
Simdi dicen ki ben 2.5 ust oynadım dimi puahaErhan atletico maçına bak atletico iy 1-1 ms 1-1 gol dakkalarına bak 😁
143k veren kuponun son maçıydı öyle böyle patlamadık norveç ms 3.5 üst iy dan geldi atleticoda iy dan geliyo dedik zor maç vardı belupa maçı o bile 1.5 üst olduSimdi dicen ki ben 2.5 ust oynadım dimi puaha
5 paket al bir karton alma sende yak dm yi hekince hahahahahahhLa birsey almadık 1700 para aldik 750 dağıtım 950 bi karton sigara alacam
Gecmis olsun dost143k veren kuponun son maçıydı öyle böyle patlamadık norveç ms 3.5 üst iy dan geldi atleticoda iy dan geliyo dedik zor maç vardı belupa maçı o bile 1.5 üst oldu
Kim oBune biçim roll liste yok takip edenlere degil kendi dostlarina vermis yine 😀
Geçmiş olsun dostum143k veren kuponun son maçıydı öyle böyle patlamadık norveç ms 3.5 üst iy dan geldi atleticoda iy dan geliyo dedik zor maç vardı belupa maçı o bile 1.5 üst oldu
Biraz karton sigara ayagina tum parayi kaybedip roll takipleyecek biri boş ver 😀
Ulan bu betpipo ne Nalet site la 1k parayi hala gondermedilerBiraz karton sigara ayagina tum parayi kaybedip roll takipleyecek biri boş ver 😀
Betpipi atın erho nun parayıUlan bu betpipo ne Nalet site la 1k parayi hala gondermediler
Pipo saat 24 den sonra bir ara atmıyordu parayı hala ayni mi bilmiyorumUlan bu betpipo ne Nalet site la 1k parayi hala gondermediler
3 kisiye odul verecektik ayip oldu cidden ne kotu siteymis ciddenBetpipi atın erho nun parayı
Saat daha 21 40 dostPipo saat 24 den sonra bir ara atmıyordu parayı hala ayni mi bilmiyorum
Gelir umarım3 kisiye odul verecektik ayip oldu cidden ne kotu siteymis cidden