- 5,062
- 2,151
- 113
Hadiii
NeyeHadiii
Öder 10 dk ya yaBetpipo da ilk cekimim paratim verdim iptal olmuş cüzdanı onaylayın diye ardından iban dan cekim verdim ins bunu gönderirler
Paratim onaysız mı kullanıonBetpipo da ilk cekimim paratim verdim iptal olmuş cüzdanı onaylayın diye ardından iban dan cekim verdim ins bunu gönderirler
İşleme aldılarÖder 10 dk ya ya
Gelir şimdiİşleme aldılar
Kaç para vurdun bebegmİşleme aldılar
Bu siteye yatirim yapmıyordum zaten oynadigim 3 5 site var onlarda cekebiliyordum sikinti yoktu betpo bize mail atın diyor paratim cüzdan numarasını diye puahaParatim onaysız mı kullanıon
Kimler var dağıtımda reisBu siteye yatirim yapmıyordum zaten oynadigim 3 5 site var onlarda cekebiliyordum sikinti yoktu betpo bize mail atın diyor paratim cüzdan numarasını diye puaha
La sanki ne kazandık bari güzel bi tutar olasıydi da icim yapmazdı küçük para olunca kazanıyoruz maalesef
Nora spini aliyim mi dost 250 ye 103 spin veriyorBu siteye yatirim yapmıyordum zaten oynadigim 3 5 site var onlarda cekebiliyordum sikinti yoktu betpo bize mail atın diyor paratim cüzdan numarasını diye puaha
Ben çok fena bişi yapıyorum şu an bi 30 dk ya @Beşiktaş ferhat abimle geliriz gibiLa sanki ne kazandık bari güzel bi tutar olasıydi da icim yapmazdı küçük para olunca kazanıyoruz maalesef
1700 750 dağıtım 950 bana kalıyor 1 karton sigara puaha bittiKaç para vurdun bebegm
Bizi unutma broooNora spini aliyim mi dost 250 ye 103 spin veriyor
Spinler 1 tl miNora spini aliyim mi dost 250 ye 103 spin veriyor
Kazanc her alanda geçerliyse al ama rol ac muhakkakNora spini aliyim mi dost 250 ye 103 spin veriyor
Bol şanslarKazanc her alanda geçerliyse al ama rol ac muhakkak