- 12,950
- 8,243
- 113
Devam et maşallah 🧿🧿Evet korner alınca biz lorient kalecisi her geleni yedi ona rağmen geldi bu nasil sacma maçtı yala
Devam et maşallah 🧿🧿Evet korner alınca biz lorient kalecisi her geleni yedi ona rağmen geldi bu nasil sacma maçtı yala
Kaleci eşekti dost topa dokunup topu iceri aliyorduSon dk aldı valla
Nazar değmesin ikimizede 🧿🧿Kaleci eşekti dost topa dokunup topu iceri aliyordu
Bir daha kornere girmem la ben korner aldim mac baskete dondu geliyor 3 adim yoldaUzatma diğer adımı gönder
YollaBir daha kornere girmem la ben korner aldim mac baskete dondu geliyor 3 adim yolda
Bu betpipo bugün 500 yatırıma 5 betten fs veriyordu kazanc her alanda geçerli ordan cektim parayi bu siteye atayım onu bi alayimUzatma diğer adımı gönder
250 attin 50 de ben ekledim puahahBol şanslar. Da ben sana 300 atmadım![]()
Bol şanslar ula 500 TL param vardi. Kaç kişi DM atmış. görende beni milyoner golcü zannedecek250 attin 50 de ben ekledim puahah
Kimse yoktu burda ben vardım sadece herkes yattı diye gitti😂250 attin 50 de ben ekledim puahah
Bol sans dost güzel bi haber aldım o yüzden takip edemedimBir daha kornere girmem la ben korner aldim mac baskete dondu geliyor 3 adim yolda
Kismetse abimin çocuğu cinsiyet öğrendik kız amcası olcam 😊Bir daha kornere girmem la ben korner aldim mac baskete dondu geliyor 3 adim yolda
Bizde.burdaydik dost ama az mola vermem lazımdı durumu yazdim asagida😊Kimse yoktu burda ben vardım sadece herkes yattı diye gitti😂
Niye oynadın la50 spin 5 tlden 120lira verdi bosuna ugrastim
120 lira kardır dost50 spin 5 tlden 120lira verdi bosuna ugrastim
Dost niye guldun la 😊Niye oynadın la