Dost benim demek istediğimi sen anladın umarimAktaş konu başından beri burdaydi dost
Anladım o son adıma baktı kimse yokDost benim demek istediğimi sen anladın umarim
Rolde 1 kisiye odul verdim yeterli bana katkısı olmus adamlara ben odul atmak istiyorum burda bugün 200 lira para bulamadım deneme bonusundan cekim yapmak için o yuzden kim ne hak ediyorsa ona göre muamele edecem isine gelmeyen takip etmesinAktaş konu başından beri burdaydi dost
Bende ordaydum sen gördün yani dmiAnladım o son adıma baktı kimse yok
Roll onun karar vermiş dost bişey diyemeyiz sende ordaydin zatenBende ordaydum sen gördün yani dmi
Kardeşim o zman en baştan belirt yani bu durumu 1 kisi rollden diğerleri ben secicem de bizde ona göre yapalım burda saatlerdir takip ediyoruz yani roll amacı budur zaten kupona senle destek verenler odullendirilirRolde 1 kisiye odul verdim yeterli bana katkısı olmus adamlara ben odul atmak istiyorum burda bugün 200 lira para bulamadım deneme bonusundan cekim yapmak için o yuzden kim ne hak ediyorsa ona göre muamele edecem isine gelmeyen takip etmesin
Tm bundan sonra ole yaparim kusura bakmaKardeşim o zman en baştan belirt yani bu durumu 1 kisi rollden diğerleri ben secicem de bizde ona göre yapalım burda saatlerdir takip ediyoruz yani roll amacı budur zaten kupona senle destek verenler odullendirilir
Roll onun karar vermiş dost bişey diyemeyiz sende ordaydin zaten
Finlandiya 4 çeyrek üst olmazmı markanen Show yapmazmi değerlendir kaçırma 😀Rolde 1 kisiye odul verdim yeterli bana katkısı olmus adamlara ben odul atmak istiyorum burda bugün 200 lira para bulamadım deneme bonusundan cekim yapmak için o yuzden kim ne hak ediyorsa ona göre muamele edecem isine gelmeyen takip etmesin
Ben zor 1 ceyrek aldim 4 ceyrek nerden çıktı dost puahahaFinlandiya 4 çeyrek üst olmazmı markanen Show yapmazmi değerlendir kaçırma 😀
Öyle normalde rollDost ben burdaki durumu yazıyorum yani roll me demk yıllardır biliriz yani hepimiz burda
Roll konusunda en adaletli insanlardan biri sensin dost kim hak ettiyse takip ettiyse ona verirsinFinlandiya 4 çeyrek üst olmazmı markanen Show yapmazmi değerlendir kaçırma 😀
Sen her rolü beklenti içinmi takip edionKardeşim o zman en baştan belirt yani bu durumu 1 kisi rollden diğerleri ben secicem de bizde ona göre yapalım burda saatlerdir takip ediyoruz yani roll amacı budur zaten kupona senle destek verenler odullendirilir
Dostum adam zateh konudan 1 kisi seçmiş. Direk kalan 2 kişiyi yazmayıp özelden ulaşsaydi. Burayada 1 kişi seçtim deseydi bişey demeyecektin. Aynı şey işte. Adam kendi bütçesinden 2 dostuna ödül atmak istemişKardeşim o zman en baştan belirt yani bu durumu 1 kisi rollden diğerleri ben secicem de bizde ona göre yapalım burda saatlerdir takip ediyoruz yani roll amacı budur zaten kupona senle destek verenler odullendirilir