Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 300 Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,991
2,409
113
Rolde 1 kisiye odul verdim yeterli bana katkısı olmus adamlara ben odul atmak istiyorum burda bugün 200 lira para bulamadım deneme bonusundan cekim yapmak için o yuzden kim ne hak ediyorsa ona göre muamele edecem isine gelmeyen takip etmesin
Kardeşim o zman en baştan belirt yani bu durumu 1 kisi rollden diğerleri ben secicem de bizde ona göre yapalım burda saatlerdir takip ediyoruz yani roll amacı budur zaten kupona senle destek verenler odullendirilir

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,351
113
Kardeşim o zman en baştan belirt yani bu durumu 1 kisi rollden diğerleri ben secicem de bizde ona göre yapalım burda saatlerdir takip ediyoruz yani roll amacı budur zaten kupona senle destek verenler odullendirilir
Tm bundan sonra ole yaparim kusura bakma

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,538
16,213
113
Rolde 1 kisiye odul verdim yeterli bana katkısı olmus adamlara ben odul atmak istiyorum burda bugün 200 lira para bulamadım deneme bonusundan cekim yapmak için o yuzden kim ne hak ediyorsa ona göre muamele edecem isine gelmeyen takip etmesin
Finlandiya 4 çeyrek üst olmazmı markanen Show yapmazmi değerlendir kaçırma 😀

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Hm

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,003
6,647
113
Hadi başaralim

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Sen her rolü beklenti içinmi takip edion
O zaman sen hiç rollere gelme
Direk menfaat için takip ediyorum demek senin yaptığın
O kadsr dostlarımın roll takip ederim
Hiçbirine kazanınca bana da at demedim
Konunun içine etmeyin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,302
12,217
113
Dostum adam zateh konudan 1 kisi seçmiş. Direk kalan 2 kişiyi yazmayıp özelden ulaşsaydi. Burayada 1 kişi seçtim deseydi bişey demeyecektin. Aynı şey işte. Adam kendi bütçesinden 2 dostuna ödül atmak istemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...