- 23,947
- 22,373
- 113
Betco yine kuponları sonuclandirmiyor Allah im yarabbim bulten güzel hala bekliyorum olacak şey degil
@Erhan2121 sana bol şans kankam bu ile diger arkadaş karı koca olmuş ugraşamam bunlar ile bbCiddiye alma dost ya belliki reşit değil az önce bir konu açmış oku gülersin![]()
Yok biz erhanla evliyiz dost onunla flört ediyoruz@Erhan2121 sana bol şans kankam bu ile diger arkadaş karı koca olmuş ugraşamam bunlar ile bb
Neeeeeee erhannnnYok biz erhanla evliyiz dost onunla flört ediyoruz![]()
Sen kasayı ikiye böl dost birini yine gelice diğerini oynarız bekleme sürecini kisaltalimBetco yine kuponları sonuclandirmiyor Allah im yarabbim bulten güzel hala bekliyorum olacak şey degil
Neden biz naptık reisErhanim şansın bol olsun.
Sadece sana diliyorum sana😍
Valla haklısın dostSen kasayı ikiye böl dost birini yine gelice diğerini oynarız bekleme sürecini kisaltalim
ZATEN tek ben kupon yapıyorum şuan sans bana lazım eyw dostErhanim şansın bol olsun.
Sadece sana diliyorum sana😍
Velet ya yeminle 29 yaşında tipe bak 12 🤣🤣🤣@Erhan2121 sana bol şans kankam bu ile diger arkadaş karı koca olmuş ugraşamam bunlar ile bb
Kankam bize bol şans yok mu ?Erhanim şansın bol olsun.
Sadece sans diliyorum sana😍
Konuda double roll müsade var mı peki ?Geçti şükür biraz analiz edim maclari
Kanka sans diliyorum yazdım otomatik klavye sana yazmış😂düzelttim şimdi😂yoksa tabiki hepinize bol sansssNeden biz naptık reis
Kanka bolsans yazdım sana yazmış otomatik klavye😂düzelttim tabiki hepinize bol sans😂Kankam bize bol şans yok mu ?
Analiz desen o da var.Geçti şükür biraz analiz edim maclari
bana uyarKonuda double roll müsade var mı peki ?
Yok biz erhanla evliyiz dost onunla flört ediyoruz![]()
İkinizi toplasak bi çengel köy hıyarı etmiyonuz la 😂 etiket atmayın bana arkadaşınıza saygınız olsun kirletmeyin konuyuVelet ya yeminle 29 yaşında tipe bak 12 🤣🤣🤣