- 24,237
- 22,816
- 113
Elimiz isinmisken bitirmek istiyorum hemen rolu bulten güzelken kendimi tutamiyorumAdamlar hızına yetisemiyor dost daha kuponun alindisi onaylanan won olmuş :![]()
Elimiz isinmisken bitirmek istiyorum hemen rolu bulten güzelken kendimi tutamiyorumAdamlar hızına yetisemiyor dost daha kuponun alindisi onaylanan won olmuş :![]()
Tost ben ne biliyim beni kekliycek mıho boşuna da tutan maç verdik ona yanıyom sayemde kazandı 😂Yenimi öğrendin dost millet 4 saat takip etti bide o laleyi
Kaç adım varElimiz isinmisken bitirmek istiyorum hemen rolu bulten güzelken kendimi tutamiyorum
Senin paylaştığın kupon ne olduTost ben ne biliyim beni kekliycek mıho boşuna da tutan maç verdik ona yanıyom sayemde kazandı 😂
Durunnn beni de listeye alın abi 😅Ben markete gidiyorum gelince liste yaparım![]()
Hedef 5k dost 2 adıma biter gibiKaç adım var![]()
Kanka şu göt lalesine prim vermesen dün yaptığını unuttun sanırım ?Yenimi öğrendin dost millet 4 saat takip etti bide o laleyi
banada alBen markete gidiyorum gelince liste yaparım![]()
Ortada yüzde 50 50 gibiSenin paylaştığın kupon ne oldu
Olmaz geç kaldın 4 . Kuponun won saatine kadar dedik baştaDurunnn beni de listeye alın abi 😅
Bak küfür edip durma benim sinirlerimi bozma haKanka şu göt lalesine prim vermesen dün yaptığını unuttun sanırım ?
Haydaaa etmeyin eylemeyin abi 😅Olmaz geç kaldın 4 . Kuponun won saatine kadar dedik başta![]()
Alırız tabi dost senin s .. k .. n sagolsunbanada al![]()
Adamin da suçu yokki önüne gelen konu aciyor bu adam da bence fazla kabahat aramamak lazım bence konu sahibi çok ilginç biriydiKanka şu göt lalesine prim vermesen dün yaptığını unuttun sanırım ?
Ins gelir bol sansOrtada yüzde 50 50 gibi
Ciddiye alma dost ya belliki reşit değil az önce bir konu açmış oku gülersinKanka şu göt lalesine prim vermesen dün yaptığını unuttun sanırım ?
Konu sahibiAdamin da suçu yokki önüne gelen konu aciyor bu adam da bence fazla kabahat aramamak lazım bence konu sahibi çok ilginç biriydi
iste bu aradigim cevap eyw. her dumanda seni hatirlayacam knk 😍Alırız tabi dost senin s .. k .. n sagolsun