http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 | Kasa 200 Hedef 2.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,873
28,426
113
Varmı bole adam forumda
Dun karanın konusunu gördüm resmen çıldırdım adam 2 de konu acmis 2 mi 3 temiydi 2 adim yapmış galiba son adımı 5teki macada taraf bahsi almisti galiba milleti bazıları parasiylan satın alabileceklerini zannediyorlar ama o işler ole yapılmaz kimseyi 5 10 saat bi rolde tutamazsın bu saygısızlık

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,124
28,087
113
Dun karanın konusunu gördüm resmen çıldırdım adam 2 de konu acmis 2 mi 3 temiydi 2 adim yapmış galiba son adımı 5teki macada taraf bahsi almisti galiba milleti bazıları parasiylan satın alabileceklerini zannediyorlar ama o işler ole yapılmaz kimseyi 5 10 saat bi rolde tutamazsın bu saygısızlık
la zaten mıllet uyusun dıye alınmıs bahıs ne para gorunuyor ne bsey

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,304
15,143
113
Erhan sus hadi listeyi yap ne kadar verecen basın açıklaması yap hahahahahah

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,089
9,701
113
Tamam Erhanım sinirlenme sen geç otur şöyle biraz soluklan tansiyonun çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...