- 37,124
- 28,087
- 113
halkın adamıBiliyorum hangi akla hizmet o siteye yatirim yaptıysam hay kafama maksat gelsinde kimseyi daha fazla bekletmek istemiyorum hemen kaç kişi seçip konuyu kapatmak istiyorum
halkın adamıBiliyorum hangi akla hizmet o siteye yatirim yaptıysam hay kafama maksat gelsinde kimseyi daha fazla bekletmek istemiyorum hemen kaç kişi seçip konuyu kapatmak istiyorum
20 dakikayı geçmiyordu normalde bendeTambet geç ödüyor 500 lirayı bana 2 saatte ödemişti ondan sonra uğramadım
Oooo kanka sen iyi cekiyon ha20 dakikayı geçmiyordu normalde bende
Gelir illa belli olmaz kanka bazen geç ödüyorlar ama20 dakikayı geçmiyordu normalde bende
Ben gecen kis 30k aşağısıni çekmeye utanıyordum bu sene işlerimiz kesat puahaOooo kanka sen iyi cekiyon ha
Ödüyorlar zaten de ben gelseydi de gec olmadan bi kaç kişiye rol actirsaydim ben onun derdindeyim yoksa benlik sikinti yoktu sabahta gelse olurduGelir illa belli olmaz kanka bazen geç ödüyorlar ama
Ahhahhwa işte ferasat işte cesaret işte adam gibi adamlıkÖdüyorlar zaten de ben gelseydi de gec olmadan bi kaç kişiye rol actirsaydim ben onun derdindeyim yoksa benlik sikinti yoktu sabahta gelse olurdu
Varmı bole adam forumdaÖdüyorlar zaten de ben gelseydi de gec olmadan bi kaç kişiye rol actirsaydim ben onun derdindeyim yoksa benlik sikinti yoktu sabahta gelse olurdu
Boşver kanka en azından ara ara cekiyon biz bu ara malesef başka şeyler cekiyoruzBen gecen kis 30k aşağısıni çekmeye utanıyordum bu sene işlerimiz kesat puaha
Dun karanın konusunu gördüm resmen çıldırdım adam 2 de konu acmis 2 mi 3 temiydi 2 adim yapmış galiba son adımı 5teki macada taraf bahsi almisti galiba milleti bazıları parasiylan satın alabileceklerini zannediyorlar ama o işler ole yapılmaz kimseyi 5 10 saat bi rolde tutamazsın bu saygısızlıkVarmı bole adam forumda
Dert mi dostBoşver kanka en azından ara ara cekiyon biz bu ara malesef başka şeyler cekiyoruz
la zaten mıllet uyusun dıye alınmıs bahıs ne para gorunuyor ne bseyDun karanın konusunu gördüm resmen çıldırdım adam 2 de konu acmis 2 mi 3 temiydi 2 adim yapmış galiba son adımı 5teki macada taraf bahsi almisti galiba milleti bazıları parasiylan satın alabileceklerini zannediyorlar ama o işler ole yapılmaz kimseyi 5 10 saat bi rolde tutamazsın bu saygısızlık
Benimde son dönemde öyle uzun zamandır yüksek çekimim yok gibi harbi durumlar fecaatBoşver kanka en azından ara ara cekiyon biz bu ara malesef başka şeyler cekiyoruz
Erhan sus hadi listeyi yap ne kadar verecen basın açıklaması yap hahahahahahDun karanın konusunu gördüm resmen çıldırdım adam 2 de konu acmis 2 mi 3 temiydi 2 adim yapmış galiba son adımı 5teki macada taraf bahsi almisti galiba milleti bazıları parasiylan satın alabileceklerini zannediyorlar ama o işler ole yapılmaz kimseyi 5 10 saat bi rolde tutamazsın bu saygısızlık
Tamam Erhanım sinirlenme sen geç otur şöyle biraz soluklan tansiyonun çıkacak.Dun karanın konusunu gördüm resmen çıldırdım adam 2 de konu acmis 2 mi 3 temiydi 2 adim yapmış galiba son adımı 5teki macada taraf bahsi almisti galiba milleti bazıları parasiylan satın alabileceklerini zannediyorlar ama o işler ole yapılmaz kimseyi 5 10 saat bi rolde tutamazsın bu saygısızlık
Bide aynen miktarda yoktula zaten mıllet uyusun dıye alınmıs bahıs ne para gorunuyor ne bsey
Dert tabi dost başka ne olabilirDert mi dost
Başka şeyler çekmeyi dene kanka sende belki mutluluğu öyle yakalarsinBenimde son dönemde öyle uzun zamandır yüksek çekimim yok gibi harbi durumlar fecaat
5 kisi 100 tl kanka puhhaaErhan sus hadi listeyi yap ne kadar verecen basın açıklaması yap hahahahahah
Çok deli 72.5 yeter5 kisi 100 tl kanka puhhaa