Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 | Kasa 200 Hedef 2.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,451
21,924
113
@Erhan2121 kardo içine sinen maç yoksa bence de ayır bir miktar kendine geri kalanla 300 400 neyse rol açtır açtırabilirsen.
Suan bültende baktım bu parayı riske edeceğim mac yok şl maclari da bitti olsa devam ederdim ordan saçma sapan gece maçlarına oynayipta bu 5 saatlik emeği çöp etmek istemiyorum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Suan bültende baktım bu parayı riske edeceğim mac yok şl maclari da bitti olsa devam ederdim orda saçma sapan gece maçlarına oynayipta bu 5 saatlik emeği çöp etmek istemiyorum
Kendini durdurabilmen güzel bişey her maça oynama zorunluluğunda hissedince kaybetmeye başlıyorsun. Karar senin bro.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,123
11,880
113
@Erhan2121 kardeşim kuponlar wonlayinca yazdıklarımıza cevap vermek yerine beğeni atıp geçmeyi tercih ediyorsun. Şansın bol olsun kardeşim

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Suan bültende baktım bu parayı riske edeceğim mac yok şl maclari da bitti olsa devam ederdim ordan saçma sapan gece maçlarına oynayipta bu 5 saatlik emeği çöp etmek istemiyorum
Kar cebe yakışır. Hayırlı olsun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Aman abi forumda borç yapmayın rol takip ederim gerekirse yazılırım hayatta borç alma 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...