Bu konu niye hâlâ en başta biraz dışarı çıkalım dedik kazandık mi @Erhan2121
Hadi bakalım zeki Müren de beni görecek mi 🤣🤣Hedef 20k dost
Ben kazanırsam zaten seni görürüm dost bunu sorman bile hata degilmi senceaynen kardeş şu koca forumda 1 benimle takışmamıştın amına koyim onu da yap bana yap he ben sana atar gider yapmışım birde aferin amq
O şimdi maçlara konsantre dur 😀aynen kardeş şu koca forumda 1 benimle takışmamıştın amına koyim onu da yap bana yap he ben sana atar gider yapmışım birde aferin amq
Hedefe doğru ilerliyoruz dost puaha vurgun var bu gece puahaBu konu niye hâlâ en başta biraz dışarı çıkalım dedik kazandık mi @Erhan2121
Görmen umrumda değil o kadar yazıyorum muamele yapıyorum beğeniBen kazanırsam zaten seni görürüm dost bunu sorman bile hata degilmi sence
Kızdım aq çok fena ben her türlü parayı bulurum olay burda para değil aqO şimdi maçlara konsantre dur 😀
Sende bana aynisini yaptın ama gecen konunda kanka girdim konuna fazla heyecan yapma dedim sende beni tersledin çıktım ben konundan yoksa ben seni çok severimGörmen umrumda değil o kadar yazıyorum muamele yapıyorum beğeni
Yok alıntı yok siklememişsin parasında olmadığımı bilmiyor musun sen oğlum sokayım parasına
Neyse iyi geceler cümleten ben kaçtım bol şansSende bana aynisini yaptın ama gecen konunda kanka girdim konuna fazla heyecan yapma dedim sende beni tersledin çıktım ben konundan yoksa ben seni çok severim
Bütün forum konuya geldi poku yedik desne dost ne güzel gizli gizli ilerliyorduk puahaHelal la
Dur ya cocuklasma rol bitsin konuşuruz zaten alınganlık yapma lutfenNeyse iyi geceler cümleten ben kaçtım bol şans
Tebrik ederim kanka çok sevindim vallahiHedefe doğru ilerliyoruz dost puaha vurgun var bu gece puaha
Ne yapalım dost para olmayınca konu konu geziyozBütün forum konuya geldi poku yedik desne dost ne güzel gizli gizli ilerliyorduk puaha
Ben buradaysam herkes buradadır emin olBütün forum konuya geldi poku yedik desne dost ne güzel gizli gizli ilerliyorduk puaha
Daha yeni başladık dost bi 20 bandini görmemiz lazım artikTebrik ederim kanka çok sevindim vallahi
Artık ifşa oldunBütün forum konuya geldi poku yedik desne dost ne güzel gizli gizli ilerliyorduk puaha
Sen hep buradasın zaten kanka bu bir kriter değil 😅Ben buradaysam herkes buradadır emin ol