- 23,258
- 21,705
- 113
Versen 1k suan 100k yapmıştım puahha cimri adam1000 liradan yapsan şunu kasa 30du
Versen 1k suan 100k yapmıştım puahha cimri adam1000 liradan yapsan şunu kasa 30du
Helal olsun 5000 lira 200 lirayı yapmak Her baba yiğidin harcı değil20 dakika sonra ancak sonuçlanır bende site değişim o ara kayip bonusu icin
Benim paramı yeme söverim skdmdmd200 lira oldu 5k puaha
Gökte uçan kuşa borç var 🤣🤣Benim paramı yeme söverim skdmdmd
Aynen ole biz bu sporu yapıyoruz dostHelal olsun 5000 lira 200 lirayı yapmak Her baba yiğidin harcı değil
Böyle yap çekil köşeye millete yazılma işte 😄😄Aynen ole biz bu sporu yapıyoruz dost
Kendine nazar edeceksin durAynen ole biz bu sporu yapıyoruz dost
Yok 50 adım mgCekim verdim gelsin 6 adıma geceriz birazdan umarim sansimiz devam eder
Kank verdik ya niye cimri oldum şimdiVersen 1k suan 100k yapmıştım puahha cimri adam
En son ben senin konuna gelmiştim bana atar gider yapmıştın bende uzatmadım çekildim kenara bu şekilde ödemiş olduk işte puahah@Erhan2121 senin bir daha konuna geleni de çüksünler selam verenide 1 etkileşim yok o kadar zarf attık hadi cümleten iyi akşamlar dostlar
Yap bi 15kCekim verdim gelsin 6 adıma geceriz birazdan umarim sansimiz devam eder
Yanlis zamanda verdin suan vermen lazımdı puababKank verdik ya niye cimri oldum şimdi((( üzüldüm kahroldum
aynen kardeş şu koca forumda 1 benimle takışmamıştın amına koyim onu da yap bana yap he ben sana atar gider yapmışım birde aferin amqEn son ben senin konuna gelmiştim bana atar gider yapmıştın bende uzatmadım çekildim kenara bu şekilde ödemiş olduk işte puahah
2.3 adıma bu iş tamamCekim verdim gelsin 6 adıma geceriz birazdan umarim sansimiz devam eder
Valla kank ozi iliğimi kuruttu hala yatıyor 18 oldu herhelde roll sayısı 🤣🤣Yanlis zamanda verdin suan vermen lazımdı puabab
Hedef 20k dostYok 50 adım mg
Helal la200 lira oldu 5k puaha