- 36,930
- 37,101
- 113
tarla olması lazım500 k mı arabayı mi satmış![]()
bol şans erhan
tarla olması lazım500 k mı arabayı mi satmış![]()
Yani diyorsun ki kazandığımı gören ağalar roll açtırır bana da biraz eğleniriz meali bu muBu forum fakir adami sevmez dost var bi bildiğimiz o yuzden atıyoruz
Dedemden kalan son arsayı basıyorumtarla olması lazım
bol şans erhan
Evimi bastın erhanHayatim en önemli maçı bu mac
Ben bu forumda destek olduğum kadar kimse bana destek olmadi o yuzden bu kez dağıtım yapmicam
Bol sans
Ahahaah valla nerden bildin dosttarla olması lazım
bol şans erhan
1 lira bastık 1.5 alacaz kanka kimse o paraya rol açamaz ki maksat forum canlansın puahhaYani diyorsun ki kazandığımı gören ağalar roll açtırır bana da biraz eğleniriz meali bu mu
Yok iki böbrek bir dalak kankaEvimi bastın erhan
Yuksek degil ki kanka 1lira puahaAllahdan şu kadar yüksek oynayipda piskolojimi bozmuyorum
Nerde bizde o para az once rol takip ettik 2 kuruş borc aldik500 k bastığımın kârı senin dedin ya ondan 500 dedim
Beni gör usta milli edecektin ahahNerde bizde o para az once rol takip ettik 2 kuruş borc aldik
Erhanım dağıtma boşver .kendini kurtar.bol sans yanında olsun ins gol olur cabucakHayatim en önemli maçı bu mac
Ben bu forumda destek olduğum kadar kimse bana destek olmadi o yuzden bu kez dağıtım yapmicam
Bol sans
Yok yakınken cashout yap 20 dakikan varHayatim en önemli maçı bu mac
Bol sans
Büyük analiz yaptim kanka ilk 10 dakika da atar bu takim çok guveniyorumYok yakınken cashout yap 20 dakikan var