Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Erhan2121 / Altın Vuruş

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.40

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,998
22,419
113
Dostum dağıtım yapmiycak yaglayip ballamana gerek yok konun sahibi zaten cevap verir onunda hayatının maçı felan değil bu mac kaldiki maç gelir zaten hafi olduda gelmedi hayatımı bitecek tabikide bitmeyecek
Hayat bitmicek tabi kide bazen hayatinin donum noktası olur ya işte bu mac benim için ole bir mac

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,733
12,511
113
Dostum dağıtım yapmiycak yaglayip ballamana gerek yok konun sahibi zaten cevap verir onunda hayatının maçı felan değil bu mac kaldiki maç gelir zaten hafi olduda gelmedi hayatımı bitecek tabikide bitmeyecek
795 bin basmış adam neyin tatavasını yapıyorsun dağıtmak zorunda değil zaten biz aramızda makara yapıyoruz ihtiyaç olur atarım dm gerekirse 100 bin borç alırım 100 bin borç veririm bilip bilmeden salça olma brocan

Bjksamet74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
518
256
63
Ben 1 gecede 1 milyon kaybettim ne anlatıyorsun sen su içtim yattım üstüne kimseyi tanımadan etmeden yargılama dost
Bende zaten kaç milyon bastinda hayatının maçı diyorsun diyorum yasaldan oynarsın milyon basarsın kaybedersin ozaman hayatının maçı olur senin kacakyan buna basacagin en babası 100k senin hayatın 100k yamı bağlı yani

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,998
22,419
113
Bende zaten kaç milyon bastinda hayatının maçı diyorsun diyorum yasaldan oynarsın milyon basarsın kaybedersin ozaman hayatının maçı olur senin kacakyan buna basacagin en babası 100k senin hayatın 100k yamı bağlı yani
Sen dun ki kisi degilmisin hani psg maci 3 3 biter diyen kisi

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,150
19,936
113
Hani mecazi anlam var dil bilgisinde. Adam bunu 10 k ya da diyebilir . Merak etme kaybederse intihar etmeyecek