Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ENSTY & Hala Madrid

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,592
23,215
113
Barca takim değil haklisin top oynadıkları yok en iyi paris
Barça takım değil demedim ama sen basitçe kupa alır diyorsun parisi izlememişsin evinde benfica dan 4 gol yedi adamlar o nasıl bi savunma öyle parise versin bakalım o açığı 6-7 yapar bana kalırsa %50 ihtimal he bayern ve Real de süpriz yapabilir.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
20 korner 1 gol super lig takimi bile atardi 2 tane ak

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
2 madrid el ele vermiş 3 saatir keriz silkeliyolar yazıklar olsun

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,144
22,665
113
Barça takım değil demedim ama sen basitçe kupa alır diyorsun parisi izlememişsin evinde benfica dan 4 gol yedi adamlar o nasıl bi savunma öyle parise versin bakalım o açığı 6-7 yapar bana kalırsa %50 ihtimal he bayern ve Real de süpriz yapabilir.
Paris genç takim o kupayı onlara bu sene yedirmezler hiç zannetmiyorum barca kac senedir şl de is yapamıyor suan tam vakit onların vakti sadece top oynamaklan olmuyor bu isler

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,592
23,215
113
Bi takımda 2 aynı şekil adam olmaz orası artık egoistlerin takımı Mbappe Vinicius takım oyunu oynayacak 2 li değil adamlar vini den ronaldo mbappe den benzema cıkarmaya çalışıtor o ben iyiyim diyor o ben Ronaldo herkesden iyiydi o zaman ondan benzema öne atılamadı saygı duydular burda Vini öyle bşey demez Mbappe de demez Egolar savaşıyor bu takımda kim maçı alırsa Kral
Mbappe gittiği her takımı bozuyor bunları da bozdular

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,592
23,215
113
Paris genç takim o kupayı onlara bu sene yedirmezler hiç zannetmiyorum barca kac senedir şl de is yapamıyor suan tam vakit onların vakti sadece top oynamaklan olmuyor bu isler
Tamam dost o zaman Real burayı atlarsa şampiyon real amaç top oynamak değilse real her sene alır o kupayı.

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,609
9,724
113
Yine real madrid lobisi devrede derkem oblak krtwrdi