- 3,179
- 1,373
- 113
tam korner maçıymış
Bu ara elimi neye atsam bisey oluyor bilemedimBizdemi sorun var maçlarda mi çözemedim valla okadar da uğraşıoz bir haftadır tık yok
Barca alir kupayıBu sene o kupayı hak eden tek takım var Oda Paris köpek gibi oynuyor adamlar biraz Real şansı olsa adamlarda her maç 3-5 atarlardı ilk maç evinde liveye karşı 7 net kaçırdılar liverpool tek kale oynadı tek şut yedi gol oldu. Final barça psg isterizde imkansız
Gider kupayı alır tam süzme pic takimBu real bu turu geçse bile diğer turda bunları s...
Hic belli olmaz benceBu real bu turu geçse bile diğer turda bunları s...
Sen biraz Parisi izle erhancım paris taş gibi top oynuyor liveyi evinde eledi hatırlatırım barça henüz büyük takımla oynamadı görecez. Tabi %50 olasılık bana kalırsa 2 sininde kazanma olasılığı ama barça savunması parise göre zayıf.Barca alir kupayı
Bu sene alamazGider kupayı alır tam süzme pic takim
En son ben bunu dedimde city den 2-0 dan 3-2 maç aldılar uzatmalarda maç bitti dedimiz yerden çizgiden çıkarılan bi top vardı girse 3-0 dı girmedi maç döndü top oynamadan o sene kupa aldı bu takımBu real bu turu geçse bile diğer turda bunları s...
Barca takim değil haklisin top oynadıkları yok en iyi parisSen biraz Parisi izle erhancım paris taş gibi top oynuyor liveyi evinde eledi hatırlatırım barça henüz büyük takımla oynamadı görecez. Tabi %50 olasılık bana kalırsa 2 sininde kazanma olasılığı ama barça savunması parise göre zayıf.
Bu sene Real alamazHic belli olmaz bence
Mbappe gittiği her takımı bozuyor bunları da bozdularEn son ben bunu dedimde city den 2-0 dan 3-2 maç aldılar uzatmalarda maç bitti dedimiz yerden çizgiden çıkarılan bi top vardı girse 3-0 dı girmedi maç döndü top oynamadan o sene kupa aldı bu takım
Bencede alamzda işte real sonuctaBu sene Real alamaz
Bol şanslar bu aradaEkli dosyayı görüntüle 744980
gelir ise 3 kişiye ulaşırım ..