- 22,539
- 11,664
- 113
Bol şanslar dostumKupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
Bol şanslar dostumKupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
Bolsans eniste bkalim güzel bı mac verelim sana busefer geçen vermedik60 k gittiEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Bol şanslarEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
2 sayfaKupon nerede goremedik
Her sayfaya atmasi gerek haklisin novacigimKupon nerede goremedik
Az yapınca sonra vurmaya korkuyoruz enişte gelirse böyle gelsinÇok maç yapmissin eniste
Komik değildi Suatim iftar yapmadı mıHer sayfaya atmasi gerek haklisin novacigim
Öyle tabi 2 li iyiydi gecenki gibi giderdi ama s.et oynanmış artık gelsin gollerAz yapınca sonra vurmaya korkuyoruz enişte gelirse böyle gelsin
Zamalekle strasbourg sende enişte zor maçlar onlar sen getirirsin onlarıLever yedi guzel
Sen demeden yazdık 2 hasta takımı eniste 😂Zamalekle strasbourg sende enişte zor maçlar onlar sen getirirsin onları
Hadi enisteye para lazim totem yap novacigimKomik değildi Suatim iftar yapmadı mı![]()
Yarı final zamalek kupa bakalım 1 gelirse 2 de gelirSen demeden yazdık 2 hasta takımı eniste 😂