- 3,018
- 2,022
- 113
Bol şans enişteEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Bol şans enişteEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Bol bol şanslar dostKupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
👌🤞👍Kupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
Zamalek 2 0 biter enisteKupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
Oran 2.22 ydi 22 den yüzümüz gülmedi o yüzden değiştirdim suvatımZamalek 2 0 biter eniste
Yıldırım bol şans kardesimEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
İyi bayramlar bol şanslar KardeşimKupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
90 dk ya oynadık 2.yarıda çıkar 2 gol sıkıntı yok tek tek basılmaz şimdi 10k canlıdan o zengin işiHala ses yok