- 22,539
- 11,664
- 113
Sen neredesin 😄😄Oooooo ferdi baba
Sen neredesin 😄😄Oooooo ferdi baba
La ferdi artık rollerin kokusunu alamiyorsun etikete mi muhtaç oldun naptın elden ayaktan düştün iyiceTeşekkürler dostum
Bol şanslar dostum @Enişte
Kendimi banlatmistim. Öylesine bı bakayım dedim açılmışSen neredesin 😄😄
Dostum iş saatleri değişti ölü gibiyimLa ferdi artık rollerin kokusunu alamiyorsun etikete mi muhtaç oldun naptın elden ayaktan düştün iyice
Bol şans,umarım kazanırsın bizde nasiplenirizEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Bol şans bu sefer olsun reisEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Bol sans kardesimEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bol sanslarEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bol sans dayiEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Sapla gelsin enişte bugün o günKupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
Bol şansssKupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870
Mısır zamalek askı dakka 2Kupon budur arkadaşlar iyi ya da kötü yorumları kendimize saklayalım gelirse duruma göre devam edebiliriz zamalek kg demiştim değiştirdim genel 1.5 aldım bol şansEkli dosyayı görüntüle 755870