Bol sans enisteEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Bol şans enişteEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bakıcaz işte 30K Roll yaptıran arkadaşa iade edicem bir kaç arkadaşa da atarız hedefe varırsak 22.45 maçlarına bakacağım herkese bol şans
Demek biz arkadas degilmisiz eniste darildimArkadaş olmayı dene o zaman devam et dostum
Bol bol şanslar dost keşke şu Türkiye ligine yetisseyein a.q cocukari düz geldi Kayseri fener iki maç yeterdiEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Konya arap ligi mi dostBol bol şanslar dost keşke şu Türkiye ligine yetisseyein a.q cocukari düz geldi Kayseri fener iki maç yeterdi
Bol sans FikoEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
En iyi arkadaşımArkadaş olmayı dene o zaman devam et dostum
Enişte de alışkanlık yaptı bu ras geleEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Bol şanslar. İyi Basssss bayram şekeri yiyelimEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya
Oooooo ferdi babaTeşekkürler dostum
Bol şanslar dostum @Enişte
Bol şans enişteEvet aynı tarife 80-100K tek kupon yapacağım çünkü korkuyoruz sonra basmaya