Cidden açıklama mi yapıyorsun bu arkadaşa 😂😂Bi boktan anladığın yok al yine fark yediler u19 maçı diyorum çaylak girecek diyor trol musun nesin
BEN KASSY BADTIM PATLADI 17.000 bin tl ÇÖPE GİTTİ DEMEKKİ SON ÇEYREĞE EV SÜPRİZ YAPACAK ZARARI KURTARIYM 35.000 BİN TL OYNUYORUM 64 YEMEZ EV3 ÇEYREK EV HANDİKAP YEMEZ
3 SAYIDAN GİTYİ 17.000 BİN TLCidden açıklama mi yapıyorsun bu arkadaşa 😂😂
Az kaldı ban yicenBEN KASSY BADTIM PATLADI 17.000 bin tl ÇÖPE GİTTİ DEMEKKİ SON ÇEYREĞE EV SÜPRİZ YAPACAK ZARARI KURTARIYM 35.000 BİN TL OYNUYORUM 64 YEMEZ EV
Olum benim dediği maçla senin ki aynı mı adama bu maçı dedim ben her perden aldım bu maçtsBEN KASSY BADTIM PATLADI 17.000 bin tl ÇÖPE GİTTİ DEMEKKİ SON ÇEYREĞE EV SÜPRİZ YAPACAK ZARARI KURTARIYM 35.000 BİN TL OYNUYORUM 64 YEMEZ EV
AYNI MSŞ 3 ÇEYREK 15/24 DÜN NE ARA 27 OLDUVDEP SON BÜYÜK PARAMI BASTIM 64 YEMEZ EV 36.000 BİN BASTIMOlum benim dediği maçla senin ki aynı mı adama bu maçı dedim ben her perden aldım bu maçts
OKUPON YATTI NE BEKLİYORSUNUZ HALA KORNER 8.5. 2 korner olmuş şakamıBu uğursuzluk işte arkadaşlar başka bir şey değil Polonya tek kaleye gol atamadı ağır favori zaten
Wexford favori dk 5 0-2 gol yok bir daha
Romanya galibiyet serisi var favori atamadı daha olmayacak yani sinirimi bozdu @Daimon kilit reis sansı yaver gidenin yar Sarar yarasını
Sağlık olsun reis 🔐Bu uğursuzluk işte arkadaşlar başka bir şey değil Polonya tek kaleye gol atamadı ağır favori zaten
Wexford favori dk 5 0-2 gol yok bir daha
Romanya galibiyet serisi var favori atamadı daha olmayacak yani sinirimi bozdu @Daimon kilit reis sansı yaver gidenin yar Sarar yarasını