Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Enişte / Kasa 10 K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,712
3,608
113
Şansa 2.1 bitse polonya
Diğerinde p6 iptal olmus romanya

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
BEN KASSY BADTIM PATLADI 17.000 bin tl ÇÖPE GİTTİ DEMEKKİ SON ÇEYREĞE EV SÜPRİZ YAPACAK ZARARI KURTARIYM 35.000 BİN TL OYNUYORUM 64 YEMEZ EV
Olum benim dediği maçla senin ki aynı mı adama bu maçı dedim ben her perden aldım bu maçts

Ekli dosyalar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,096
84,848
113
Bu uğursuzluk işte arkadaşlar başka bir şey değil Polonya tek kaleye gol atamadı ağır favori zaten
Wexford favori dk 5 0-2 gol yok bir daha
Romanya galibiyet serisi var favori atamadı daha olmayacak yani sinirimi bozdu @Daimon kilit reis sansı yaver gidenin yar Sarar yarasını

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
518
113
Bu uğursuzluk işte arkadaşlar başka bir şey değil Polonya tek kaleye gol atamadı ağır favori zaten
Romanya galibiyet serisi var favori atamadı daha olmayacak yani sinirimi bozdu @Daimon kilit reis sansı yaver gidenin yar Sarar yarasını
OKUPON YATTI NE BEKLİYORSUNUZ HALA KORNER 8.5. 2 korner olmuş şakamı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,350
82,329
113
Sağlık olsun reis 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...