Bak işine dost işlerini halledince hemen yol verdin bize 2 saat sonra engeli basıcam sanaSabahtan beri diyorum Enişte de para var diye
Bak işine dost işlerini halledince hemen yol verdin bize 2 saat sonra engeli basıcam sanaSabahtan beri diyorum Enişte de para var diye
Bol şans enişte kazanç TL karşılığı kaç TL yapıyorEvet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522
Parayi bitirip geldik kupon tutarsa 100 trx at gece atarim dost ama hangi geceBak işine dost işlerini halledince hemen yol verdin bize 2 saat sonra engeli basıcam sana
Kendi de bilmiyorkiBol şans enişte kazanç TL karşılığı kaç TL yapıyor
9 liradan hesapla işte 92-93 falan kesintisi vergisi bize gelene kadar 22 kalırBol şans enişte kazanç TL karşılığı kaç TL yapıyor
90k falan kabacaBol şans enişte kazanç TL karşılığı kaç TL yapıyor
İns sıkıntısiz gelir de işin hallolurHadi bakalım 10 dk ya başlıyor umarım sıkıntısız kazanırız yani bu ülke maçlarını sevmiyorum hiç şansa onlar var bu hafta bakalım nasipte varsa alırız
Bol şanslar dostEvet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522
Hersey gonlunce olsun enişteHadi bakalım 10 dk ya başlıyor umarım sıkıntısız kazanırız yani bu ülke maçlarını sevmiyorum hiç şansa onlar var bu hafta bakalım nasipte varsa alırız
Kupon gelirse olacak...Sabahtan beri diyorum Enişte de para var diye
Bol şans enişteEvet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522