- 3,034
- 2,643
- 113
Ben inanıyorum enişte bugün vururAynen puahha neyse bol sans diyelim
Ben inanıyorum enişte bugün vururAynen puahha neyse bol sans diyelim
Evet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522
[/QUOT
Bol şanslar kanka Allah yardımcın olsunEvet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522
Demeyeydin iyiydi dostBol şanslar kanka Allah yardımcın olsun
Devamı varmı bumı hepsi 🤔Evet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522
İstemeyenin gözü çıksın enişte@Shellac olumsuz yorum yapan olursa yönetime bildireceğim dost ilgilenir misin dostunla bu kupon gelmesi lazım
Makara yapacak durumda değiliz şimdi kanka oynadık bahtımıza artıkDevamı varmı bumı hepsi 🤔
Olumsuz yorum yapan tsak gecen sktirsin gitsin@Shellac olumsuz yorum yapan olursa yönetime bildireceğim dost ilgilenir misin dostunla bu kupon gelmesi lazım
Yok enişte 4,5 die burası ondan dedim neyse gelsinde senin keyfinde gelir yerine 😉Makara yapacak durumda değiliz şimdi kanka oynadık bahtımıza artık
Bol şansEvet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522
bol şans şimdidenEvet arkadaşlar kupon bu yorumları kendinize saklayın lütfen gelirse nefes alırız gelmezse oksijen tüpüne devamEkli dosyayı görüntüle 751522
Naber lâ ptr 😀Devamı varmı bumı hepsi 🤔