Umarım şapkayı da bırakmaz dostgözler artık @Enişte 'de. döndüğünde alamancılar gibi tüylü fötr şapkalı mı olacak yoksa yahşi batıda'ki şef gibi mi olacak görücez. enişte fötr şapka ile dönecek gibi 👀
Donsuz gelmesinde sapka istemiyozgözler artık @Enişte 'de. döndüğünde alamancılar gibi tüylü fötr şapkalı mı olacak yoksa yahşi batıda'ki şef gibi mi olacak görücez. enişte fötr şapka ile dönecek gibi 👀
aga @Enişte en son sitenin canlı desteğine, " sizin güttüğünüz koyun kadar benim sktiğim çoban" var derken görünmüş. tokatlamadan bırakmaz siteyi 👀Umarım şapkayı da bırakmaz dost
Der dost ağzı pisdir sektördeaga @Enişte en son sitenin canlı desteğine, " sizin güttüğünüz koyun kadar benim sktiğim çoban" var derken görünmüş. tokatlamadan bırakmaz siteyi 👀
Bu nasıl üslup dostumaga @Enişte en son sitenin canlı desteğine, " sizin güttüğünüz koyun kadar benim sktiğim çoban" var derken görünmüş. tokatlamadan bırakmaz siteyi 👀
pardon aga. deyimdir nihayetinde diye şey ettimBu nasıl üslup dostum
Nerde olduğunu unutuyorsun sanırım
deyimdir atasözüdür şiirdirpardon aga. deyimdir nihayetinde diye şey ettim
ne reklamı ya ne işim var benım reklamla , mıllete bı faydamız olsun ıstedık , o sıteler normalde deneme bonusu vermıyo , boyle gereksız ıslerle ugrasana kadar kayıt ol 80 tl eklensın 120 cek dıyenlerı banlayın , bu reklam fılan degıl1 gün banlısın
Reklamın yasak olduğunu
Ref yasak olduğunu da biliyorsun
umarım geldiğinde devam etmezsin.
biz reklam diyoruz dostumne reklamı ya ne işim var benım reklamla , mıllete bı faydamız olsun ıstedık , o sıteler normalde deneme bonusu vermıyo , boyle gereksız ıslerle ugrasana kadar kayıt ol 80 tl eklensın 120 cek dıyenlerı banlayın , bu reklam fılan degıl
reklam fılan değıl ; he ıstersenız buna reklam olarak algılıyorsanız suresız banlayabılırsınız, ben bazı arkadaslara oyle destek oldum eklettıler kullandılar, ha bugunku cılekbet bonusu dıye konu acmak ha oyle wp den ulaşıp deneme bonusları almaları mantıken aynı sey , sonucta başka forum degıl baska bı sıte degıl , surada yıllardır herkes aynı kendı yolunda , boyle basıt seylerle ugrasana kadar daha faydalı seylerı dusunebılırızbiz reklam diyoruz dostum
umarım devam etmezsin
çünkü burada paylaşmaya devam edersen Banlanacaksın.
dostum ben sadece yasak olan bir ibareyi sana kullanıyorumreklam fılan değıl ; he ıstersenız buna reklam olarak algılıyorsanız suresız banlayabılırsınız, ben bazı arkadaslara oyle destek oldum eklettıler kullandılar, ha bugunku cılekbet bonusu dıye konu acmak ha oyle wp den ulaşıp deneme bonusları almaları mantıken aynı sey , sonucta başka forum degıl baska bı sıte degıl , surada yıllardır herkes aynı kendı yolunda , boyle basıt seylerle ugrasana kadar daha faydalı seylerı dusunebılırız
eyvallahdostum ben sadece yasak olan bir ibareyi sana kullanıyorum
bunun haricinde bunu komple unutup kafanı rahatlatıp diğer konulara bakabilirsin
gecen güzel olsun
iyi forumlar