http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Enişte - 31 Mart Vakası

Kupon Miktarı
80
Kupon Oranı
11

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
gözler artık @Enişte 'de. döndüğünde alamancılar gibi tüylü fötr şapkalı mı olacak yoksa yahşi batıda'ki şef gibi mi olacak görücez. enişte fötr şapka ile dönecek gibi 👀

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
1 gün banlısın
Reklamın yasak olduğunu
Ref yasak olduğunu da biliyorsun
umarım geldiğinde devam etmezsin.
ne reklamı ya ne işim var benım reklamla , mıllete bı faydamız olsun ıstedık , o sıteler normalde deneme bonusu vermıyo , boyle gereksız ıslerle ugrasana kadar kayıt ol 80 tl eklensın 120 cek dıyenlerı banlayın , bu reklam fılan degıl

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
133,103
180,708
113
ne reklamı ya ne işim var benım reklamla , mıllete bı faydamız olsun ıstedık , o sıteler normalde deneme bonusu vermıyo , boyle gereksız ıslerle ugrasana kadar kayıt ol 80 tl eklensın 120 cek dıyenlerı banlayın , bu reklam fılan degıl
biz reklam diyoruz dostum
umarım devam etmezsin
çünkü burada paylaşmaya devam edersen Banlanacaksın.

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
biz reklam diyoruz dostum
umarım devam etmezsin
çünkü burada paylaşmaya devam edersen Banlanacaksın.
reklam fılan değıl ; he ıstersenız buna reklam olarak algılıyorsanız suresız banlayabılırsınız, ben bazı arkadaslara oyle destek oldum eklettıler kullandılar, ha bugunku cılekbet bonusu dıye konu acmak ha oyle wp den ulaşıp deneme bonusları almaları mantıken aynı sey , sonucta başka forum degıl baska bı sıte degıl , surada yıllardır herkes aynı kendı yolunda , boyle basıt seylerle ugrasana kadar daha faydalı seylerı dusunebılırız

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
133,103
180,708
113
reklam fılan değıl ; he ıstersenız buna reklam olarak algılıyorsanız suresız banlayabılırsınız, ben bazı arkadaslara oyle destek oldum eklettıler kullandılar, ha bugunku cılekbet bonusu dıye konu acmak ha oyle wp den ulaşıp deneme bonusları almaları mantıken aynı sey , sonucta başka forum degıl baska bı sıte degıl , surada yıllardır herkes aynı kendı yolunda , boyle basıt seylerle ugrasana kadar daha faydalı seylerı dusunebılırız
dostum ben sadece yasak olan bir ibareyi sana kullanıyorum
bunun haricinde bunu komple unutup kafanı rahatlatıp diğer konulara bakabilirsin
gecen güzel olsun
iyi forumlar