Dost iskorpit diyordu sen asabi leri karıstırdınİnandık ihtiyar
Asabi benim hakkımda birşeyler diyordu
Nerde o yorum![]()
olsun enişte bu da güzel. sen yine bi yoğunlaş. manitu senden yanaBochumu iy kg desek 2000 siyircaktik
Kütahya porseleni pahalı laaa gönderirse hyr demem ceyize koyarız@Novasky Dostum Shellac dostumuzdan sana Kütahya Porselenden Bir adet Tencere hediyen var dm ye gel : )))
Sen evlen cevizine bir hediye de Benden : )))Kütahya porseleni pahalı laaa gönderirse hyr demem ceyize koyarız
Helal olsun dost enişte takıları shell mutfagı sende beyaz esyayı coz yarın evlenmiyen totosdurSen evlen cevizine bir hediye de Benden : )))
Reis shellac la sen olmasan gelmezdi
Komple evlilik seti beyaz esYa 45 bin dostum roulette 500 x e bakar : )))Helal olsun dost enişte takıları shell mutfagı sende beyaz esyayı coz yarın evlenmiyen totosdur
O evo kansızı bizden 10 tane evlilik seti aldı birtane geri vermediKomple evlilik seti beyaz esYa 45 bin dostum roulette 500 x e bakar : )))
Dünde ilk yarılar bitince sonuclandirdiBu betcoya sovecem şimdi ulan kaldırdı maçı canlıdan sonuclandirmiyo
Zamanında evlenenler şanslı simdikilere Allah sabır versin bi düğün komple 200 300 kağıtO evo kansızı bizden 10 tane evlilik seti aldı birtane geri vermedi
Dün o canlidaydi bugün kaldırdı canlıdan İrlanda da 6 maç vardı tek bunu kaldırdılar pehDünde ilk yarılar bitince sonuclandirdi
2 ihtimal var ya ilk yarı bitince ikinci yarı başlangicindaDün o canlidaydi bugün kaldırdı canlıdan İrlanda da 6 maç vardı tek bunu kaldırdılar peh
İlla zaten küçükte olsa br olumsuzluk olur2 ihtimal var ya ilk yarı bitince ikinci yarı başlangicinda
Ya da maç bitince
Herseyde hayır var boşver sonuçta kazandın o önemliİlla zaten küçükte olsa br olumsuzluk olur
Macin bitmesini bkle acelen neDün o canlidaydi bugün kaldırdı canlıdan İrlanda da 6 maç vardı tek bunu kaldırdılar peh
Yav dayı bizde biliyoz hepimiz kumarbaziz ben beklerim de dede beklemez toka yapmamız lazım seridenMacin bitmesini bkle acelen ne