- 22,435
- 23,079
- 113
Sen bak asıl la adam attığını istememiş ssn 3 gündür 50 kere istedin ahahahaBak bak @ThomasMusk bak bak djdjjdamkkerkenezibakkdkdks
Sen bak asıl la adam attığını istememiş ssn 3 gündür 50 kere istedin ahahahaBak bak @ThomasMusk bak bak djdjjdamkkerkenezibakkdkdks
olm ben geri almak koşuluyla çekim yapıp versin diye attım 🤣Sen bak asıl la adam attığını istememiş ssn 3 gündür 50 kere istedin ahahaha
O dolandırıldı ondan zoruna gider bende olsam isterimSen bak asıl la adam attığını istememiş ssn 3 gündür 50 kere istedin ahahaha
Diyene bak ulan dayıO dolandırıldı ondan zoruna gider bende olsam isterim
Yoksulu kim dolandirdi ağlayıp duruyodu formda kimse elini.opucem😂😂Afiyet olsun dost 150 de geri istenmez aw 🤣
wasilYoksulu kim dolandirdi ağlayıp duruyodu formda kimse elini.opucem😂😂
Yoksul nasıl dolandırılmıs ak 27₺ dağıtım yapan adamYoksulu kim dolandirdi ağlayıp duruyodu formda kimse elini.opucem😂😂
Yoxul yoxul bırakmış biri awYoksulu kim dolandirdi ağlayıp duruyodu formda kimse elini.opucem😂😂
Alıştık kullanılmaya dost valla koymuyır artık cumartesi dm kapatıyruz inşallahO dolandırıldı ondan zoruna gider bende olsam isterim
Acaba neden bir düşün basketi ben takip ediyodum futnılları sizşu kuponda bir tek basketin gelmiş olması şaşırtıcı
adam 1-0dan 2.5 üst almış ben napimAcaba neden bir düşün basketi ben takip ediyodum futnılları siz
ben maçlara açıp bi kez bile bakmadımAcaba neden bir düşün basketi ben takip ediyodum futnılları siz
Benide çok dolandırdılar laaa Reel de olsa aw 10 k koyayım önüne korkudan almaz işte burada bulamaz edemez kafasijdalarAlıştık kullanılmaya dost valla koymuyır artık cumartesi dm kapatıyruz inşallah
Hangi maçlaraben maçlara açıp bi kez bile bakmadım
Aynen öyle adam gibi geri nes aman atarım belli olmaz denilse sorun yok şu dk şu saat kesin diyolar 6 ay yoklarBenide çok dolandırdılar laaa Reel de olsa aw 10 k koyayım önüne korkudan almaz işte burada bulamaz edemez kafasijdalar
Birader diğer maç 2.5 üsttü yattı o alo+9 verdi gelicek goll rahat olun