- 48,743
- 53,285
- 113
Bedavaya mi takipliyoruz sabahtan beriTerbiyem müsade etmiyor ne alacağımıza 😀
Bedavaya mi takipliyoruz sabahtan beriTerbiyem müsade etmiyor ne alacağımıza 😀
Emre arada gelip bombayı atıp gidiyoBedavaya mi takipliyoruz sabahtan beri
Para atiyormu pekiEmre arada gelip bombayı atıp gidiyo
Kazansa çökecezPara atiyormu peki
Biz takşp etmiyoruz ki arada saapla at ye diyoruz ben maçları bile bilmiyorım sohbet ee diyoruz sen biliyon mu hangi maçlar belkide kupon iade oldu iptal falan diyordu roll sahibi bir daha da yazmadıBedavaya mi takipliyoruz sabahtan beri
Çekim yapicakmis biz ona kitlenmistik gelen kuponlardan bizi bağlamaz onun olsunKazansa çökecez
görüşürüz knk günaydınGeceye bu şarkıyı bırakıp gidiyorum herkese iyi geceler dostlar
geldin.miOh be won
Ben takip etmesemde üyelerimiz ediyor ne farkeder ki 🤣Biz takşp etmiyoruz ki arada saapla at ye diyoruz ben maçları bile bilmiyorım sohbet ee diyoruz sen biliyon mu hangi maçlar belkide kupon iade oldu iptal falan diyordu roll sahibi bir daha da yazmadı
geldin.mi
Wonnn ne goldü amaOh be won
Bana gonderdi kral vayi cekicektim saolsun atti 150 onuda istemedi kral cocukPara atiyormu peki
Wonnn ne goldü ama
2.5 üst bekliyoruz dost iyi gecelerGeldi gol
Bak bak @ThomasMusk bak bak djdjjdamkkerkenezibakkdkdksBana gonderdi kral vayi cekicektim saolsun atti 150 onuda istemedi kral cocuk
Afiyet olsun dost 150 de geri istenmez aw 🤣Bana gonderdi kral vayi cekicektim saolsun atti 150 onuda istemedi kral cocuk