- 6,721
- 5,788
- 113
Sen olsaydın adil olurdu dostÇok adil olmamış sanki listen dost![]()
Sen olsaydın adil olurdu dostÇok adil olmamış sanki listen dost![]()
Beni sevmemek büyük adaletsizlik zatende benden baskalarida var dostSen olsaydın adil olurdu dost![]()
Eyvallah YAMAL bekliyorum inş oyundan çıkmadan isabetli ŞUT çekerSofascore indir maç kadrosundan oyuncu mac istatistikleri var yazar orda anlik
İtiraza açık yazmışım dostum gerisi etkinlik sahibindeÇok adil olmamış sanki listen dost![]()
Gerek yok dostum,ilk sayfada yokmuşuz ilk sayfada olup diğer adımlarda sade ve sadece 4 kişiyi vardı burada o 4 kişi burada iken ilk sayfadakiler neredeydi diye sorarlar adama,neyse dostum hayırlı geceler Tebrikler @Emrah87 Tebrikler dostum 🙏🙏🙏Sahgec ile danger de vardı la sen başa ve sona baktın ondan hatlar karıştı
Tamam ekliyelimSahgec ile danger de vardı la sen başa ve sona baktın ondan hatlar karıştı
Beni alsa ne olur almasa ne olur dost bugün kazansak sabaha forumdaki herkese dağıtıp sigara parası ararız bizde. Adam olmazSen olsaydın adil olurdu dost![]()
Aynısı dost doğru söylüyorsunBeni alsa ne olur almasa ne olur dost bugün kazansak sabaha forumdaki herkese dağıtıp sigara parası ararız bizde. Adam olmaz
Yok dostum senlik bir şey Yok sen işini hakkıyla yapan birisinn sade ve sadece şunu demek istedim ilk sayfadakilerin çoğu ortalarda ya da sonlarda yok gözünden kaçabilir insanlık hali sorun Yok güzel insan, ben kazanmadim dostum kazandı🙏İlk adıma ve son adima baktim sadece dostum ilk adımda olmayanları almadım tekrar bakayım
Budur 👌Dağıtım olayından nefret ediyorum liste olayından nefret ediyorum. Bu işin en temizi roll sahibi kimseye söylemeden istediğine ulaşsın en güzeli.
Bro bu ark geçende böyle yaptı ilk sayfada bol sans yazıp gitmişti herkes biz takip ettik o ilk sayfada 1 msj atıp gindelerle paylaşmak istemisti demekki orda yoktun sen.deisik uygulaması var ama niyeti iyi onu biliyoruz.bol sans ona şansı daim olsun.Gerek yok dostum,ilk sayfada yokmuşuz ilk sayfada olup diğer adımlarda sade ve sadece 4 kişiyi vardı burada o 4 kişi burada iken ilk sayfadakiler neredeydi diye sorarlar adama,neyse dostum hayırlı geceler Tebrikler @Emrah87 Tebrikler dostum 🙏🙏🙏
Hakan görmezden geleyim diyorum zorluyorsun. Her etkinlikte varsın. Olmadığın etkinliğe son adım gelip liste telaşı yapıyorsun. La git bir etkinlik aç bu nedir. Vallahi sinir kupusun yaArkadaşlar liste dışına çıkmıyorlar değişmez liste
Düzelttim listeyiYok dostum senlik bir şey Yok sen işini hakkıyla yapan birisinn sade ve sadece şunu demek istedim ilk sayfadakilerin çoğu ortalarda ya da sonlarda yok gözünden kaçabilir insanlık hali sorun Yok güzel insan, ben kazanmadim dostum kazandı🙏
Emeğine sağlıkDüzelttim listeyi