http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Emrah87 | Kasa 3720 Hedef 15K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,077
12,916
113
Sahgec ile danger de vardı la sen başa ve sona baktın ondan hatlar karıştı
Gerek yok dostum,ilk sayfada yokmuşuz ilk sayfada olup diğer adımlarda sade ve sadece 4 kişiyi vardı burada o 4 kişi burada iken ilk sayfadakiler neredeydi diye sorarlar adama,neyse dostum hayırlı geceler Tebrikler @Emrah87 Tebrikler dostum 🙏🙏🙏

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62,535
11,982
113
Arkadaşlar liste dışına çıkmıyorlar değişmez liste

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,664
11,700
113
Dağıtım olayından nefret ediyorum liste olayından nefret ediyorum. Bu işin en temizi roll sahibi kimseye söylemeden istediğine ulaşsın en güzeli.

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,077
12,916
113
İlk adıma ve son adima baktim sadece dostum ilk adımda olmayanları almadım tekrar bakayım
Yok dostum senlik bir şey Yok sen işini hakkıyla yapan birisinn sade ve sadece şunu demek istedim ilk sayfadakilerin çoğu ortalarda ya da sonlarda yok gözünden kaçabilir insanlık hali sorun Yok güzel insan, ben kazanmadim dostum kazandı🙏

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,163
58,278
113
Gerek yok dostum,ilk sayfada yokmuşuz ilk sayfada olup diğer adımlarda sade ve sadece 4 kişiyi vardı burada o 4 kişi burada iken ilk sayfadakiler neredeydi diye sorarlar adama,neyse dostum hayırlı geceler Tebrikler @Emrah87 Tebrikler dostum 🙏🙏🙏
Bro bu ark geçende böyle yaptı ilk sayfada bol sans yazıp gitmişti herkes biz takip ettik o ilk sayfada 1 msj atıp gindelerle paylaşmak istemisti demekki orda yoktun sen.deisik uygulaması var ama niyeti iyi onu biliyoruz.bol sans ona şansı daim olsun.

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Yok dostum senlik bir şey Yok sen işini hakkıyla yapan birisinn sade ve sadece şunu demek istedim ilk sayfadakilerin çoğu ortalarda ya da sonlarda yok gözünden kaçabilir insanlık hali sorun Yok güzel insan, ben kazanmadim dostum kazandı🙏
Düzelttim listeyi

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,681
946
113
3 dünya savaşı bir liste yüzünden başlamıştı

Demezler demi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...