- 34,076
- 12,915
- 113
Dejavu olacak gibiyiz dostum al derse sen alTakip etmedim yaparım oylesine
Dejavu olacak gibiyiz dostum al derse sen alTakip etmedim yaparım oylesine
liste olursa iyi olur icinden 8 arkadas secip gondereyimTakip etmedim yaparım oylesine
Reis son adımda geldim ama olur muliste olursa iyi olur icinden 8 arkadas secip gondereyim
Bakayım 5 dkya atarimliste olursa iyi olur icinden 8 arkadas secip gondereyim
maçı mı izledin kanka nerelerdesinliste varmi dostlar
arkadaş yapar bu işiBakayım 5 dkya atarim
Sen yap listeyiDejavu olacak gibiyiz dostum al derse sen al
Doğrurollinglerin en zor asamasi maclar degil liste ve gonderimler herkesi mutlu edememek kotu oluyor
Geçende Dost almıştı Dostum, hakkaniyetli biri alabilir bence sakıncası yok onunla beraber 8 olsun 🙏🤗liste olursa iyi olur icinden 8 arkadas secip gondereyim
Evet böyle bir sorun varrollinglerin en zor asamasi maclar degil liste ve gonderimler herkesi mutlu edememek kotu oluyor
dus aliyordummaçı mı izledin kanka nerelerdesin![]()
Uygun mu senin içindus aliyordum![]()
Senin yüreğine sağlık dostum daha ne yapacaksın adam 50 k alıyor 1 kişiye 100 atıyor sen 15 k alıp 8 kişi diyorsunrollinglerin en zor asamasi maclar degil liste ve gonderimler herkesi mutlu edememek kotu oluyor
Adminlere söyle çekiliş yapsınlar konu kapansın sen bilirsinrollinglerin en zor asamasi maclar degil liste ve gonderimler herkesi mutlu edememek kotu oluyor
Bu sefer lısteye gıremezsem çok kırılırımrollinglerin en zor asamasi maclar degil liste ve gonderimler herkesi mutlu edememek kotu oluyor
Dost 1 dakikanı almaz kendin bakarsan 8 kişi diyorsan bu arada ben rol 1 ve 3 son aldımda hep varım ama rol 2 çı adım da fazla duramadımliste olursa iyi olur icinden 8 arkadas secip gondereyim
İ😄😄😄dus aliyordum![]()
Sen dua et burası uzun sürdü. Birde herkes başından beri var. Yoksa şimdiye o hak etmedi bu nasıl ödül alır diye kıyamet kopardı hep derim roll başarılı olursa. Koyunu kestik sıra geldi deveye 🤣rollinglerin en zor asamasi maclar degil liste ve gonderimler herkesi mutlu edememek kotu oluyor