- 309
- 79
- 28
Dmden yazdım reiskardeş tamam la sakin ol sorduk hallettik işte amma kafa ağrıttın aman ha baskaları da faydalanır aw
Dmden yazdım reiskardeş tamam la sakin ol sorduk hallettik işte amma kafa ağrıttın aman ha baskaları da faydalanır aw
Ben herkese dağıt demiyorum..bir msj yazıp konuda olmayana veriyorsun..adam bolsans deyip gitmisherkese dagitsam bana ne kalcak dostum
neyse ii geceler milllete yardimci olalim diyoz suclu olduk dahada rolling yapmayiz olur biter saglicakla kalin
[/Q iyilikten anlamazlara reis canını sikma
Reis sen elinden geleni yapıyorsun zaten kusura bakmaneyse ii geceler milllete yardimci olalim diyoz suclu olduk dahada rolling yapmayiz olur biter saglicakla kalin
Kardeş senin iyi niyetinin herkes farkında tesekur ederiz herkes yapmıyor senin yaptığını sana kimse laf etmiyor zaten.mevzu su lister işlerinde hep böyle sıkıntılar oluyor zaten.adam liste yapmış konuda 1 kere bol sans yazan adamlari listeye almış takip edenleri almamış 16 sayfa takip eden adamlar yok baştan beri burda olan ganicius asiruh ben butragu Ahmet Keskin bu adamlar takip etti zaten.sende sıkıntı yok sıkıntı listeyi yapan arkadaşta.neyse buralar iyice karışmadan ben kaçayım.sana tekrar tskr ederiz şansın bol olsunneyse ii geceler milllete yardimci olalim diyoz suclu olduk dahada rolling yapmayiz olur biter saglicakla kalin
Kesene bereket dostneyse ii geceler milllete yardimci olalim diyoz suclu olduk dahada rolling yapmayiz olur biter saglicakla kalin
Kesene bereket reis ödül geldineyse ii geceler milllete yardimci olalim diyoz suclu olduk dahada rolling yapmayiz olur biter saglicakla kalin
ortalik 69 olmus tebrikler. iyi gecelerneyse ii geceler milllete yardimci olalim diyoz suclu olduk dahada rolling yapmayiz olur biter saglicakla kalin
buralar won biz hep lose sifir uyu uyuyabilirsen oofff off
Çıplak uyuması güzeldir,,diğer türlüsüne alışkın değiliz...buralar won biz hep lose sifir uyu uyuyabilirsen oofff off
isa bey bu çıplaklığın süresi uzadı ama tecavüze maruz kaliyoruz sana durumu şöyle izah edeyim ben önumuzdeki ayin maaşini bu aydan yedim cep delik bir lira yok ağlanmiyorum ama kazanmak ne kadar zor oldu yaptigim her kupon kafadan yatiyorÇıplak uyuması güzeldir,,diğer türlüsüne alışkın değiliz...
Ne diyor şair:;Hayat çiplakken Güzeldir..