http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Emrah87 / Kasa 3058 Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,163
58,278
113
neyse ii geceler milllete yardimci olalim diyoz suclu olduk dahada rolling yapmayiz olur biter saglicakla kalin
Kardeş senin iyi niyetinin herkes farkında tesekur ederiz herkes yapmıyor senin yaptığını sana kimse laf etmiyor zaten.mevzu su lister işlerinde hep böyle sıkıntılar oluyor zaten.adam liste yapmış konuda 1 kere bol sans yazan adamlari listeye almış takip edenleri almamış 16 sayfa takip eden adamlar yok baştan beri burda olan ganicius asiruh ben butragu Ahmet Keskin bu adamlar takip etti zaten.sende sıkıntı yok sıkıntı listeyi yapan arkadaşta.neyse buralar iyice karışmadan ben kaçayım.sana tekrar tskr ederiz şansın bol olsun

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,982
14,152
113
Adam 1 saatte 5k para dağıttı hâlâ laf ediyosunuz beyler ayıp. Bu roll çekiliş işleri şans çok sapmayin. Ödüller gönderildi Emrah reisin kesesine bereket

Burası won kilit reisler @Shellac @Daimon

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
7,051
113
Çıplak uyuması güzeldir,,diğer türlüsüne alışkın değiliz...
Ne diyor şair:;Hayat çiplakken Güzeldir..
isa bey bu çıplaklığın süresi uzadı ama tecavüze maruz kaliyoruz sana durumu şöyle izah edeyim ben önumuzdeki ayin maaşini bu aydan yedim cep delik bir lira yok ağlanmiyorum ama kazanmak ne kadar zor oldu yaptigim her kupon kafadan yatiyor :( hayirsever kimsede yok elimizden tutan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...