- 80,249
- 53,086
- 113
Neyse ortalik karisir biz sivisalim
kardeş tamam la sakin ol sorduk hallettik işte amma kafa ağrıttın aman ha baskaları da faydalanır awDost sen ilk rollde ödül alan ikinciye katılmasın dedin mi? Benim gibi 4 kişiyiz arkadaş bir tek beni elemis. Amacı ne anlamadım ?
Dm attım öyle bı laf donduyse herkes yararlansın dedim. Kafana göre yazıp çiziyon devam et okkardeş tamam la sakin ol sorduk hallettik işte amma kafa ağrıttın aman ha baskaları da faydalanır aw
Ben çıktım cekilisteilk sayfa yazanlar bunlar reis gözden kaçırdığım varsa bi de sen bak @Emrah87
@Saulalvarez
@drogba6
@Hakan170
@Danger38
@ahmetc10
@MaximLestienne
@keskin4455
@Ramazan6816
la kardeş ben seni rastgele gördüm öbür konuda yoksa sana ne garezim olacak tamam uzatma alacan sen de. mantıken ilk rollde ödül alan diğerinde almaz diye düşündüm ben kural koymadık dedi roll sahiibi bitti gitti uzatmaDm attım öyle bı laf donduyse herkes yararlansın dedim. Kafana göre yazıp çiziyon devam et ok
Kesene bereket dostumMaxima 2k atiyorum 9 kisiye dagitacak ona ulasin arkadaslar
Ulaşacağınız kişi kimMaxima 2k atiyorum 9 kisiye dagitacak ona ulasin arkadaslar
Kesene bereket reisMaxima 2k atiyorum 9 kisiye dagitacak ona ulasin arkadaslar
Tm kesene bereketMaxima 2k atiyorum 9 kisiye dagitacak ona ulasin arkadaslar
Kesene bereket dostMaxima 2k atiyorum 9 kisiye dagitacak ona ulasin arkadaslar
Kardeşim kesene berekette,ikinci sayfadan itibaren takip edenin suçu nedir?Maxima 2k atiyorum 9 kisiye dagitacak ona ulasin arkadaslar
herkese dagitsam bana ne kalcak dostumKardeşim kesene berekette,ikinci sayfadan itibaren takip edenin suçu nedir?
Keşke baştan belirseydin.
İlk sayfada bolsans deyip konuya ugramayanlar var..az adalet deyip ben kactim
Kardeş ilk sayfada msj yazanlar diye listemi olur liste takip edenlerden yapılır bu nasıl liste gözünü sevdigim hicmi liste yapmadinkardeş tamam la sakin ol sorduk hallettik işte amma kafa ağrıttın aman ha baskaları da faydalanır aw
Onada bol sansmaxime attim arkadaslar 3.rolling loading